(English) Urmeaza UFC 247, unde Jon Jones il va intalni in octogon pe neinvinsul Dominick Reyes!

Urmeaza UFC 247, unde Jon Jones il va intalni in octogon pe neinvinsul Dominick Reyes!

Urmeaza UFC 247, unde Jon Jones il va intalni in octogon pe neinvinsul Dominick Reyes!

UFC 247 va avea loc pe 8 februarie 2020, la Toyota Center, in Houston, Texas, Statele Unite ale Americii. Jon Jones este un nume care nu mai are nevoie de nici o introducere, avand in vedere ca orice pasionat de MMA (fie ca va place sau nu) il considera cel mai bun luptator din istoria acestui sport.

Chiar daca exista scandalurile de dopaj in jurul carierei sale, nimeni nu poate contesta meritele pe care le are Jonny ‘Bones’ Jones in acest sport.

Luptatorul american este cel mai tanar campion din istoria UFC si are un palmares de 25 de victorii (10 prin KO, 6 prin submisie si 9 decizii), 1 infrangere (prin descalificare) si 1 NC (no contest / meci anulat). UFC-ul lucreaza pentru a-i sterge acea infrangere din palmares, avand in vedere ca stim cu totii ce s-a intamplat in partida aceea cu Matt Hamill, unde Jones a dominat intreaga lupta si a fost descalificat pentru lovituri neregulamentare cu cotul.

De cealalta parte, pretendentul la centura de campion a categoriei Light-Heavyweight, Dominick Reyes, vine cu un palmares imaculat de 12 victorii, dintre care 7 prin KO, 2 prin submisie si 3 decizii.

Dominick Reyes tocmai a declarat ca este sigur ca il va face KO pe Jon Jones, dar pana la urma, este cineva care nu a declarat ca isi va face praf adversarul inainte de meci?

Co-main eventul serii va fi o alta lupta pentru titlu, unde campioana dominanta Valentina Shevchenko isi va pune centura in joc impotriva lui Katlyn Chookagian, intr-o disputa contand in cadrul categoriei Flyweight feminin.

Nimeni nu ii da sanse lui Katlyn Chookagian sa o invinga pe Valentina Shevchenko, iar acest lucru se va aplica probabil pentru orice pretendenta la centura de campioana a acestei categorii. Valentina Shevchenko pare de neinvins, dar urmeaza sa vedem in weekend cum se va desfasura partida.

Urmariti mai jos toate luptele ce vor avea loc la UFC 247: Jon Jones vs Dominick Reyes.

Main card

Categoria de greutate

 • Light-Heavyweight Jon Jones (c) vs. Dominick Reyes
 • Flyweight feminin Valentina Shevchenko (c) vs. Katlyn Chookagian
 • Heavyweight Juan Adams vs. Justin Tafa
 • Featherweight Mirsad Bektić vs. Dan Ige
 • Heavyweight Derrick Lewis vs. Ilir Latifi

Preliminarii

 • Middleweight Trevin Giles vs. Antonio Arroyo
 • Welterweight Alex Morono vs. Kalinn Williams
 • Flyweight feminin Lauren Murphy vs. Andrea Lee
 • Bantamweight Miles Johns vs. Mario Bautista
 • Bantamweight Journey Newson vs. Domingo Pilarte
 • Bantamweight Andre Ewell vs. Jonathan Martinez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.