fbpx
77 Views
Dana White s-a sucit din nou. Cine va fi urmatorul adversar pentru Khabib Nurmagomedov?
Dana White s-a sucit din nou. Cine va fi urmatorul adversar pentru Khabib Nurmagomedov? Sursa foto: CNN

Gala UFC 249, care avea ca main event lupta pentru titlul de campion la categoria Lightweight dintre detinatorul centurii, Khabib Nurmagomedov si pretendentul Tony Ferguson, trebuia sa aiba loc pe data de 18 aprilie 2020. Avand in vedere pandemia de coronavirus (COVID-19), gala a fost amanata pentru 9 mai 2020.

Pe baza acestei amanari, Khabib Nurmagomedov nu va mai putea participa la eveniment deoarece este blocat in Rusia si nu va putea circula din cauza restrictiilor internationale de zbor.

Pentru a oferi fanilor o gala spectaculoasa, Dana White s-a zbatut sa ii gaseasca alt adversar de valoare lui Tony Ferguson. Presedintele UFC l-a contractat pe Justin Gaethje sa lupte cu Ferguson pentru titlul de campion interimar al categoriei Lightweight, iar fanii s-au declarat multumiti de aceasta confruntare.

Motivul pentru care fanii au fost de acord cu aceasta lupta a fost bazat pe faptul ca cine va castiga centura de campion interimar se va intalni in octogon cu Khabib Nurmagomedov pentru unificarea centurilor. Tony Ferguson a mai detinut o data centura de campion interima,r care i-a fost retrasa ulterior pentru faptul ca s-a accidentat si nu a putut lupta impotriva lui Khabib.

Acum, intervievat de catre cei de la MMAFighting.com, presedintele UFC Dana White a declarat ca nu este atat de sigur ca vom vedea lupta dintre Khabib si Tony Ferguson in 2020, chiar daca acesta va castiga lupta cu Justin Gaethje. Mai mult decat atat, Dana White a spus ca cel mai probabil, urmatorul campion interimar nu va lupta cu Khabib pentru unificarea centurilor pentru ca in scena a aparut din nou Conor McGregor.

„Conor isi doreste mult aceasta revansa. Este lupta pe care o vrea cel mai mult,” a declarat Dana White, care s-a aratat bucuros de a pune in scena gala Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor 2, undeva la finele lui 2020, cand cel mai probabil se vor calma apele in ceea ce priveste pandemia.

Voi ce parere aveti despre aceste intoarceri de situatie? Vi se pare normal ca viitorul campion interimar UFC la categoria Lightweight sa astepte dupa Conor McGregor ca sa lupte pentru unificarea centurilor?

Ce lupta v-ati dori cel mai mult sa vedeti dintre: Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson, Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor sau Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje?