VIDEO. Cum arata saptamana de dinainte de UFC 249, in plina pandemie.

VIDEO. Cum arata saptamana de dinainte de UFC 249, in plina pandemie.

VIDEO. Cum arata saptamana de dinainte de UFC 249, in plina pandemie.

UFC 249 va ramane in istorie ca prima gala de MMA in format PPV (pay per view) care se va desfasura pe timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19). Nu numai acest lucru va fi unul de remarcat, ci si faptul ca fanii nu vor avea voie sa intre pe arena din Jacksonville, Florida, iar luptatorii vor avea stafful lor tehnic limitat la doar 3 persoane pe intreaga saptamana.

Un alt factor care va iesi in evidenta este ca cei 3 comentatori, Jon Anik, Joe Rogan si Daniel DC Cormier, vor sta la mese diferite, la o distanta de 2 m unul fata de celalalt.

In ceea ce priveste fetele din octogon, care vor indica numarul rundelor, nu se stie exact daca va fi una sau mai multe prezente in timpul galei.

Conferintele de presa si toate obligatiile media pe care le au luptatorii au fost mutate in mediul digital, evitand astfel la maximum contactul dintre atleti si jurnalisti.

Ce a iesit cel mai mult in evidenta la aceasta gala, pe langa pustietatea din intreg complexul unde se vor desfasura luptele, este modul de testare al fiecarui luptator, antrenor, jurnalist si angajat UFC prezent la eveniment.

Rand pe rand, toti cei care intrau in complexul din Jacksonville erau rugati sa se aseze pe un scaun, iar un medic echipat complet le introducea betigasele in nas pentru a lua o mostra de mucoasa nazala. Acesta este cel mai eficient mod de a testa oamenii pentru coronavirus, dar in acelasi timp, dupa cum marturisesc chiar ei, este un procedeu deloc placut.

In rest, avand in vedere ce luptatori vor fi prezenti pe card: Tony Ferguson, Justin Gaethje, Henry Cejudo, Dominick Cruz, Francis Ngannou, Cowboy Cerrone, Anthony Pettis, Fabricio Werdum si multi altii, nu putem decat sa ne asteptam sa vedem scantei in octogon.

Toti luptatorii sunt dornici de a intra in octogon, dupa o perioada indelungata de „seceta” in care n-au avut nicio lupta programata. Multi dintre ei trebuie sa se mentina activi, deoarece acesta este singurul mod prin care isi castiga existenta. Pe scurt, daca nu lupta, nu primesc bani.

Urmariti mai jos cum arata saptamana de dinainte de UFC 249. Aveti vreun favorit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.