4 victorii in prima runda pentru Absoluto MMA la RXF All Stars 2!

Absoluto MMA a avut ieri seara pe cardul principal al RXF All Stars 2 nu mai putin de 5 sportivi!

Absoluto a reusit 4 finalizari in runda 1: trei armbar si o americana!

Ciprian Carausu a avut un meci extrem de spectaculos impotriva lui Alexandru Popescu, in care adversarul a reusit sa iasa din cateva finalizari. Cip, centura neagra in Karate si maro in BJJ, a reusit sa termine meciul prin armbar, dupa mai multe rasturnari de situatie.

Ionut „Pitbull” Atodiresei a intalnit un sportiv ungur, Robert Micura, foarte agresiv, care nu s-a ferit sa stea la schimb de lovituri cu experimentatul kickboxer. Sportivul Absoluto MMA a dominat meciul atat in picioare, cat si la sol, si a finalizat tot prin armbar, dovedind ca stapaneste si tehnicile de BJJ.

Adrian Preda nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-l duce la sol pe englezul Marvin Campbell. Dupa cateva situatii in care adversarul a reusit sa se apere bine de atacuri, Adi a incheiat meciul prin americana.

Cristina Stanciu a dovedit din nou ca este cea mai buna sportiva p4p din MMA-ul feminin romanesc, in meciul impotriva lui Renata Cseh-Lantos. Unguroaica a dus-o la sol pe sportiva noastra insa aceasta a inchis rapid un triunghi, reusind sa finalizeze insa prin armbar.

Din pacate, Laurentiu Calugaru a avut parte de o decizie cel putin dubioasa, pierzand meciul impotriva lui Andrei Vasinca dupa ce a dominat primele doua runde. Pe fondul unei caderi fizice Laurentiu a fost dominat in repriza a treia, ceea ce i-a impresionat pe judecatori, care i-au dat meciul adversarului sau.

Felicitari celor cinci sportivi, staff-ului de antrenori, care ii include pe Gabriel Bota si Daniel Gheorghita, colegilor de antrenament si tuturor celor care au venit sa ii sustina in tribune!

12366755_10153281602846966_771550047_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.