Arte martiale pentru copii

Marius Stan, antrenor Absoluto, in sala din Sos. Panduri 71

Marius Stan, antrenor Absoluto, in sala din Sos. Panduri 71

Disciplina, incredere de sine si un corp armonios. Sunt cele 3 principii pe care se bazeaza antrenamentele pentru copii din cadrul Academiei de Campioni Absoluto.

„O arta martiala este cea mai potrivita activitate pentru un copil pana in 12 ani!”. Acesta este motto-ul lui Professor Tudor Mihaita inca din 2004, cand a deschis prima sala Absoluto. Acum exista filiale Absoluto in 19 orase, din 5 tari, unde atat copiii, cat si adultii, sunt instruiti in BJJ (Brazilian Jiu Jitsu)Kickboxing sau MMA (Mixed Martial Arts), intr-un mediu relaxat, prietenos si mai ales sigur!

Mai mult decat atat, anul trecut am pornit campania Anti-Bully, pentru prevenirea si combaterea violentei in scoli si licee, o campanie promovata de postul de televiziune Pro TV.

logo-final

Vino sa asisti la un antrenament intr-una dintre cele doua sali ultra-moderne din Bucuresti: Unirii (Splaiul Unirii 162) si Cotroceni (Sos. Panduri 71).

Pentru a beneficia de o sedinta gratuita sau de oferta noastra contacteaza-ne la contact@absoluto.ro (punand in titlu codul OFERTA FACEBOOK COPII) sau 0775619670, spunandu-ne codul OFERTA FACEBOOK COPII. Poti opta pentru un abonament lunar sau pentru un abonament anual care are o reducere de 25%, in aceasta perioada.

Final de antrenament in sala Absoluto Unirii

Final de antrenament in sala Absoluto Unirii

2 thoughts on “Arte martiale pentru copii

    • Buna ziua. Pentru mai multe detalii legat de ofertele noastre si abonamentele la copii, ne puteti contacta pe numarul 077561967. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.