Arte martiale pentru hobby sau performanta

Ti-ai dorit sa practici arte martiale pentru autoaparare sau pur si simplu pentru a obtine o forma fizica mai buna? Ti-a fost teama ca nu ai calitatile fizice pentru a incepe?

„Arte martiale trebuie sa fie pentru oricine! Indiferent de sex, varsta sau calitati fizice”. Acesta a fost scopul lui Professor Tudor Mihaita atunci cand a deschis prima sala Absoluto in anul 2004. Acum exista filiale Absoluto in 19 orase, din 5 tari, unde atat copiii, cat si adultii, sunt instruiti in BJJ (Brazilian Jiu Jitsu), Kickboxing sau MMA (Mixed Martial Arts), intr-un mediu relaxat, prietenos si mai ales sigur!

Avem grupe separate de incepatori pentru hobby si grupe de avansati pentru performanta. Astfel, iti oferim conditii de a te antrena cu persoane de acelasi nivel cu tine in cele doua sali ultra-moderne din Bucuresti: Unirii (Splaiul Unirii 162) si Cotroceni (Sos. Panduri 71).

Pentru a beneficia de o sedinta gratuita sau de oferta noastra contacteaza-ne la contact@absoluto.ro (punand in titlu codul OFERTA FACEBOOK) sau 0775619670, spunandu-ne codul OFERTA FACEBOOK. Poti opta pentru un abonament lunar sau pentru un abonament anual care are o reducere de 25%, in aceasta perioada.

4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.