AVANCRONICA UFC 234: Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum | Israel Adesanya vs Anderson Silva (VIDEO)

AVANCRONICA UFC 234: Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum | Israel Adesanya vs Anderson Silva (VIDEO)

AVANCRONICA UFC 234: Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum | Israel Adesanya vs Anderson Silva (VIDEO)

UFC 234 va avea loc pe 10 februarie 2019, la Rod Laver Arena, in Melbourne, Australia. Main eventul acestei super gale va fi lupta pentru centura de campion la categoria Middleweight dintre actualul campion, australianul Robert Whittaker, si pretendentul la titlu, americanul Kelvin Gastelum.

Co-main eventul serii este probabil cea mai anticipata lupta de catre fanii MMA-ului, pentru ca in centrul octogonului isi va face aparitia Anderson „The Spider” Silva, dupa foarte mult timp de absenta.

Nu numai ca legendarul luptator va reveni in scena, dar o va face si in fata unuia dintre cei mai talentati (daca nu chiar cel mai) luptatori din UFC la ora actuala. Numele acestui superstar in devenire este Israel Adesanya, care este neinvins in MMA si are peste 70 de victorii in Kickbox.

UFC-234-Whittaker-VS-Gastelum

Aceasta lupta este considerata ca o schimbare de garda, intre vechea scoala, reprezentata de unicul Anderson Silva, care are un palmares de 34 de victorii, 8 infrangeri si 1 NC (no contest / meci anulat) si noul val de luptatori extrem de talentati, reprezentat de Israel Adesanya, care are un stil extrem de spectaculos.

2

Multi oameni il catalogheaza pe luptatorul din Noua Zeelanda (originar din Nigeria) ca fiind un mix dintre Jon Jones si Anderson Silva. Ceea ce face ca aceasta lupta sa fie si mai spectaculoasa este faptul ca Israel Adesanya a declarat ca Anderson Silva este idolul sau si este unul dintre motivele pentru care s-a apucat de lupte.

3 4

Ramane de vazut cine va iesi invingator in aceasta confruntare a generatiilor. Voi pe cine mizati? Dar in lupta pentru centura de campion la categoria Middleweight? Cui ii dati prima sansa? Robert Whittaker sau Kelvin Gastelum?

5 6

Urmariti mai jos avancronica video a galei care va desemna campionul categoriei mijlocii din UFC si care va oferi raspunsul la intrebarea „este noua scoala a MMA-ului capabila sa detroneze vechea garda?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.