Ben Askren vs GSP? Vezi ce spune Askren despre intoarcerea in MMA.

Ben Askren (18-0) a spus ca ar vrea sa lupte cu GSP inca dinainte sa se retraga in Noiembrie, acesta fiind singurul adversar pentru care s-ar intoarce. Conform spuselor lui, meciul are sanse sa se intample.

Motivatia mea principala este sa demonstrez ca sunt cel mai bun din lume. Cred ca meciul va avea loc…eventual la Bell Centre (in Montreal). Eu impotriva lui GSP, probabil undeva spre finalul lui 2019. Nu mai am nevoie de bani din lupte. Mai am de demonstrat un singur lucru. Am fost numarul 1 in ultimii 5 ani, insa din pacate, n-am avut sansa sa demonstrez asta intr-un meci cu GSP. E singurul lucru care ma intereseaza.

Primele mele negocieri cu UFC-ul au fost foarte murdare, mi-au lasat un gust amar. Nu voiam sa vorbesc cu Dana. Nu am incredere in nici un cuvant rostit de el. Daca ma intrebi de ce n-am mai insistat in negocieri este pentru ca mi s-a tras teapa prima oara – nu puteam primi o oferta mai proasta decat cea pe care o primisem. Nu vreau sa mai port discutia asta inca o data. Nu am incredere in ei deloc.

Am 33 de ani si am avut grija foarte mare de corpul meu. N-am luat steroizi, deci nu am efecte adverse. Ultima operatie majora a fost in colegiu, cand m-am operat la gat, dar au trecut mai mult de 10 ani deci sunt ok. Sunt foarte sanatos. Imi propun sa raman in forma buna – nu forma de meci. Dar nu ma vad ca pe unul din acei luptatori care imbatranesc repede” a spus Askren.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.