Care-i singura condiție pe care i-o pune Khabib lui Conor McGregor pentru a-i acorda revanșa?

Care-i singura condiție pe care i-o pune Khabib lui Conor McGregor pentru a-i acorda revanșa?

Care-i singura condiție pe care i-o pune Khabib lui Conor McGregor pentru a-i acorda revanșa?

Khabib Nurmagomedov este actualul campion UFC la categoria ușoară (Lightweight). El a obținut acest titlu după ce s-a luptat pentru titlul vacant de campion împotriva lui Al Iaquinta, luptător pe care l-a dominat timp de 5 runde. Cum adesea se întâmplă cu mai toți adversarii lui Nurmagomedov.

Luptătorul din Dagestan și-a mai apărat încă o dată centura împotriva lui Conor McGregor, la capătul unei partide care s-a terminat cu un meleu general între cele două tabere. Bătăile care au avut loc în octogon și în jurul lui după ce Khabib l-a învins pe McGregor au dus la suspendarea celor doi pentru aproximativ 1 an de zile.

Khabib urmează să-și apere din nou centura de campion UFC împotriva fenomenalului Dustin Poirier, care a devenit și el campion interimar ca urmare a victoriei obținute în dauna lui Max Holloway, actualul campion al categoriei Featherweight.

Lupta pentru unificarea centurilor va avea loc în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, pe 7 septembrie 2019. Câștigătorul acestei lupte ar urma, în mod firesc, să se lupte cu Tony Ferguson, care știm cu toții că își merită șansa la titlu cu vârf și îndesat, fiind neînvins din 2008.

Khabib Nurmagomedov, deși nu îl ia în râs pe Dustin Poirier, se gândește deja la următoarele lupte. Rusul și-ar dori să se lupte cu Tony Ferguson și cu Georges St-Pierre, despre care a spus că ar fi confruntarea sa de vis. Întrebat despre revanșa cu Conor McGregor, Khabib a spus că irlandezul nu merită această șansă.

„Întâi merită o șansă Tony Ferguson, după care să vedem dacă se finalizează o luptă cu Georges St-Pierre. Conor McGregor? De ce să primească Conor revanșa? El nu a mai câștigat din 2016. Să câștige o luptă întâi și apoi să merite să primească revanșa. Atunci mă voi lupta cu el,” a declarat Khabib Nurmagomedov pentru BT Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.