Cât valorează o centură UFC în bani, după spusele unor campioni?

Cât valorează o centură UFC în bani, după spusele unor campioni?

Cât valorează o centură UFC în bani, după spusele unor campioni?

Probabil că multă lume și-a pus întrebarea aceasta, având în vedere că nimeni nu știe exact cât valorează o centură UFC, o centură din BOX sau o centură din WWE, din wrestlingul fake american. Răspunsul acestei întrebări s-ar putea să-i șocheze pe mulți, dar înainte de a vă spune cât valorează această prestigioasă centură, încercați să vă gândiți și să ghiciți cam care credeți voi că ar fi prețul?

Recent, într-o discuție pe podcastul său, fostul campion UFC la categoria Middleweight, Michael Bisping, a declarat că Rashad Evans, alt fost campion UFC la categoria Light-Heavyweight, i-a spus că centura UFC valorează aproximativ $300,000! Probabil că poate părea a fi o sumă ridicol de mare, dar nu doar cei doi au confirmat că aceasta ar fi adevărata valoare a centurii de campion.

Chris Weidman, și el fost campion UFC la categoria Middleweight, a spus că și-a dus centura la evaluat și suma estimativă pe care a primit-o este de $333,000.

Faptul că luptători ca Demetrious „Mighty Mouse” Johnson au 10 centuri de campion UFC acasă, ar însemna $3,000,000 de dolari numai în centuri, ceea ce este o sumă deloc de neglijat.

Cu toate acestea, sunt voci care spun că o centură UFC valorează „doar” $60,000, iar alții spun că aceste centuri se pot cumpăra și cu $1,000. Evident, cele din urmă sunt doar replici după centurile originale UFC.

Recent, cea mai mare și populară organizație de MMA din lume, a inaugurat noua centură UFC, cu ocazia luptei pentru titlu la categoria Flyweight, dintre Henry Cejudo și TJ Dillashaw.

Primul posesor al acestei noi centuri (pe care o puteți vedea mai jos) este Henry Cejudo, iar faptul că pentru fiecare apărare a titlului de campion se va introduce o piatră prețioasă roșie în centură înseamnă că luptătorii nu vor mai primi o nouă centură cu ocazia fiecărei lupte.


View this post on Instagram

Dreams come true. #UFCBrooklyn

A post shared by ufc (@ufc) on

Să fie oare acesta încă un argument pentru faptul că aceste centuri placate cu aur de 24K chiar valorează în jur de $300,000?


View this post on Instagram

Check out the new additions to the UFC Legacy Championship Belt 👀

A post shared by ufc (@ufc) on


View this post on Instagram

This one’s for Legacy. The NEW UFC Legacy Championship Belt will debut Saturday night! #UFCBrooklyn

A post shared by ufc (@ufc) on

Voi ce părere aveți? Este acesta un preț realist? Care a fost suma la care v-ați gândit inițial, la începutul articolului?

NewBelt2.0 ufc-legacy-belt-6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.