Colby Covington most wanted! Vezi ce masuri de securitate isi ia americanul!

Luptatorul UFC Colby Covington a avut nevoie de securitate extra pentru a putea iesi din arena la ultimul sau meci. Se pare ca, pentru urmatorul meci, acesta si-a angajat propriul staff de securitate.

„Deja am luat aceste masuri. Din fericire, agentul meu, Dan Lambert, are toti banii din lume. A angajat deja o echipa intreaga de securitate si oricand merg la evenimente sau ceva legat de UFC, voi avea bodyguarzi inarmati cu mine.

La sfarsitul zilei, suntem toti luptatori profesionisti – hai sa nu ne comportam ca golanii de pe strada. N-o sa ne luptam pe strada. Sunt platit ca sa intru in cusca si sa lupt in pay per view. N-o sa lupt pe strada.

Toti baietii astia care se dau duri si se dau mari luptatori de strada, e cool, serios. Ma bucur ca vreti sa va dati mari si ca emotiile va fac s-o luati razna, dar poate ar fi mai bine sa va controlati.”

Initial, UFC-ul voia sa faca meciul dintre Covington si dos Anjos in Rio de Janeiro, pe 12 Mai, dar mai apoi au mutat lupta in 9 Iunie in Chicago. Desi UFC-ul nu a specificat un motiv, se stie totusi ca Covington este intr-un razboi verbal cu luptatorii Brazilieni, astfel ca sansa ca lucrurile sa escaladeze in Rio erau mari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.