Conor McGregor este prezent in Forbes Top 100 cei mai bogati atleti din lume pentru al 4-lea an la rand!

Conor McGregor este prezent in Forbes Top 100 cei mai bogati atleti din lume pentru al 4-lea an la rand!

Conor McGregor este prezent in Forbes Top 100 cei mai bogati atleti din lume pentru al 4-lea an la rand!

Desi a luptat o singura data in anul 2018, Conor McGregor a reusit sa-si asigure un nou loc in Forbes Top 100 cei mai bogati atleti din lume pe anul 2019. Castigurile realizate de superstarul irlandez l-au pus pe locul 21 din 100 in randul celor mai bine platiti sportivi din lume.

Forbes estimeaza ca McGregor a castigat aproximativ $47 milioane de dolari in 2019, dintre care $32 milioane reprezinta sumele pentru lupta cu Khabib Nurmagomedov, iar restul de $15 milioane vin din diverse parteneriate si sponsorizari.

Desi suma facuta publica pentru lupta impotriva lui Khabib a fost de ‘doar’ $3 milioane de dolari, restul banilor proveniti din PPV si sponsorizari nu au fost luati in calcul. De aici apar aceste diferente majore intre sume.

Totodata, Conor McGregor a semnat un nou contract cu Reebok in valoare de $5 milioane de dolari anual, contract ce ii va rotunji veniturile irlandezului si mai mult. Conor McGregor si-a facut debutul in Top 100 Forbes in anul 2016 si de atunci pana in prezent a fost constant acolo sus.

TOP 10 Forbes 100 cei mai bine platiti sportivi din lume in anul 2019

1 2

Din lumea sporturilor de contact, doar Saul ‘Canelo’ Alvarez este deasupra sa, boxerul ocupand locul 4 la general cu castiguri de $94 milioane de dolari anual, impreuna cu Anthony Joshua, fostul campion mondial la Heavyweight, care este clasat pe locul 13, cu un venit anual de $55 milioane de dolari.

3

Cand credeti ca vom asista la aparitia mai multor sportivi din MMA in acest top? Boxul are deja reprezentanti seriosi in fiecare an, dar cand vine vorba de arte martiale mixte, cu greu apar luptatori care sa reprezinte acest sport.

In top mai sunt prezenti si Deontay Wilder si Manny Pacquiao. Urmariti in intregime Forbes Top 100 pentru cei mai bogati sportivi din 2019, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.