Dana White: MayGregor mult mai mare ca MayPac

Dana White crede ca acest meci va depasi toate recordurile in materie de incasari.

Desi majoritatea expertilor il vad pe Mayweather ca fiind favorit, intr-o lupta ce va avea un singur agresor, meciul genereaza din ce in ce mai mult interes.

„Cred ca vom depasi lupta cu Manny Pacquiao. Cred ca este un meci mult mai mare la nivel global. Sunt de acord ca May – Pacquiao a fost un meci foarte mare. Dar global, cu popularitatea lui Conor in Europa, Australia, Brazilia, Canada…cred ca e un meci mult mai mare. Cred ca vom avea incasari foarte bune.

Nu cred ca cineva va fi dezamagit de rezultatul acestui meci. Nu-l vad pe Floyd fugind in centrul ringului si stand la schimburi cu Conor, incercand sa-l faca knockout. Dar il vad pe Conor fiind agresorul, in timp ce Floyd ar boxa defensiv.

Sper sa fie un meci bun. Vreau sa fie un meci bun. Vreau ca fanii sa plece din arena, sa ajunga acasa, sa opreasca TV-ul si sa se gandeasca la meci.

Orice e posibil intr-un meci in care doi barbati intra in ring si incep sa arunce lovituri. Conor o sa incerce sa-l faca knockout.” a spus Dana White.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.