Ce cred fanii irlandezi despre urmatoarea lupta a lui Conor McGregor? (VIDEO)

Ce cred fanii irlandezi despre urmatoarea lupta a lui Conor McGregor? (VIDEO)

Ce cred fanii irlandezi despre urmatoarea lupta a lui Conor McGregor? (VIDEO)

UFC 246 este una dintre cele mai anticipate gale de catre fanii MMA, iar acest lucru este datorat, ca de obicei, pentru ca main eventul serii il va avea in prim plan pe unicul Conor McGregor. Irlandezul are un har aparte de a atrage ochi asupra sa si implicit asupra sportului, fapt ce nu poate decat sa fie benefic pentru intreaga comunitate de MMA.

Conor McGregor il va intalni pe Donald ‘Cowboy’ Cerrone intr-un meci contand in cadrul categoriei Welterweight. Cu toate acestea, in situatia in care McGregor ar iesi invingator, el ar primi automat o sansa la titlu impotriva lui Khabib Nurmagomedov (campionul categoriei inferioare – Lightweight) sau impotriva lui Kamaru Usman (campionul categoriei Welterweight).

In situatia in care va castiga americanul, acesta probabil va lupta cu Nate Diaz sau, in cel mai bun caz, cu Jorge Masvidal, care ar fi o lupta pentru centura BMF (Baddest Motherf*er), daca cel din urma ar accepta.

Indiferent de deznodamantul acestui meci, fanii MMA-ului vor avea ce urmari, pentru ca o victorie a lui Conor va duce la 2 posibilitati noi de lupte pentru centura, iar in cazul in care acesta va pierde, tot vom vedea trilogia cu Nate Diaz sau, cel mai probabil, o lupta cu Jorge Masvidal, pe care toata lumea si-ar dori sa o vada.

Pana pe 18 ianuarie mai avem foarte putin de asteptat, dar pana atunci, putem urmari ce parere au fanii irlandezi de pe strazile din Dublin despre Conor McGregor si revenirea acestuia in octogon.

Petesy Carroll, corespondentul MMAfighting.com din Irlanda, a realizat acest material, mergand pe strazile capitalei irlandeze si intervievand o serie de oameni. Dupa cum veti vedea, popularitatea lui Conor McGregor este in usor declin, dar acest lucru se poate redresa cu o victorie.

Voi pe cine mizati in aceasta lupta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.