Khabib Nurmagomedov si tatal sau au deschis o sala ultramoderna de MMA in Dagestan (VIDEO)

Khabib Nurmagomedov si tatal sau au deschis o sala ultramoderna de MMA in Dagestan (VIDEO)

Khabib Nurmagomedov si tatal sau au deschis o sala ultramoderna de MMA in Dagestan (VIDEO)

Campionul UFC la categoria Lightweight, Khabib Nurmagomedov, si-a deschis o sala ultramoderna de MMA in orasul Makhachkala, capitala republicii semiautonome Dagestan.

Alaturi de Khabib, un rol important in inaugurarea acestei sali l-a jucat tatal si antrenorul sau, Abdulmanap Nurmagomedov, care va manageria intregul complex. Tatal luptatorului din Rusia nu se va ocupa strict de aspectul managerial, ci va fi si antrenor principal pentru primii 3 ani de la deschiderea salii.

Dagestan, regiunea din Rusia de unde vine Khabib, este oricum cunoscuta la nivel global pentru numarul mare de luptatori pe care il ofera in sambo, judo, lupte libere si lupte greco-romane, si in ultimii ani, in MMA. Drept dovada, UFC-ul, Bellator si PFL sunt din ce in ce mai “inundate” de luptatori talentati din aceasta zona a lumii.

Khabib Nurmagomedov tocmai a semnat contractul pentru confruntarea mult asteptata de toti fanii MMA-ului, mai exact, lupta pentru centura de campion UFC la Lightweight, impotriva lui Tony “El Cucuy” Ferguson.

Khabib are un palmares imaculat de 28 de victorii si 0 infrangeri, iar Tony Ferguson se mandreste cu 26 de victorii si 3 infrangeri, la care trebuie precizat faptul ca ultima oara cand a pierdut a fost acum mai bine de 7 ani si momentan are o serie de 13 victorii consecutive in UFC.

Este a 5-a oara cand UFC-ul programeaza aceasta confruntare, si cu totii speram ca data de 18 aprilie 2020, sa fie cea cu noroc. Cei doi urmeaza a se intalni anul viitor in Brooklyn, New York, in ceea ce se anunta a fi cea mai importanta lupta din istoria categoriei Lightweight.

Voi pe cine mizati ca va iesi invingator din acest duel al titanilor? Poate fi considerat cel mai bun Lighweight din istorie luptatorul care va castiga aceasta partida? Vor mai exista dubii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.