Luke Rockhold pierde impotriva lui Nick Rodriguez la Polaris 12! (VIDEO)

Luke Rockhold pierde impotriva lui Nick Rodriguez la Polaris 12! (VIDEO)

Luke Rockhold pierde impotriva lui Nick Rodriguez la Polaris 12! (VIDEO)

Fostul campion UFC si Strikeforce la categoria Middleweight, Luke Rockhold, a pierdut la decizie in meciul sau de grappling cu Nick Rodriguez, un nou star in lumea BJJ-ului.

Luke Rockhold a acceptat acest meci de grappling ca o revenire in lumea sporturilor combative, dupa ce a fost facut KO in UFC, la debutul sau la categoria Light-Heavyweight, impotriva polonezului Jan Blachowicz.

Luke Rockhold este un grappler foarte puternic si talentat, dar se pare ca stilul sau s-a adaptat foarte mult la MMA in ultima perioada, fapt care l-a facut sa piarda acest meci in dauna lui Nick Rodriguez.

Nick Rodriguez a obtinut argintul anul acesta la ADCC, fapt ce face ca victoria sa impotriva lui Luke Rockhold sa nu mai para atat de surprinzatoare.

“Am incercat sa-l pacalesc, am incercat sa-l fac, dar omul si-a facut temele. Vine dintr-o echipa buna, unde a invatat cand sa se apere si cand sa atace, asadar merita aceasta victorie,” a declarat Luke Rockhold la finalul partidei pe care a pierdut-o.

Desi nu s-a retras oficial din MMA, Luke Rockhold a dat de inteles ca este impacat cu ideea de a nu mai lupta in UFC in acest moment. Pentru urmatoarea perioada a tinut sa precizeze ca vrea sa se axeze pe alte aspecte din viata sa, care au fost neglijate in dauna carierei sale in MMA.

Cand vine vorba de grappling, fostul campion Strikeforce si UFC a spus ca prin acest sport reuseste sa-si hraneasca latura sa competitiva. Totodata, a adaugat ca in lumea grapplingului, partea politica nu este atat de accentuata ca in lumea MMA-ului, mai ales in cadrul UFC-ului.

Vine un moment in viata oricarui luptator in care trebuie sa traga linie si sa se decida daca sportul de contact pe care il practica inca il mai motiveaza sau nu. Credeti ca a sosit momentul retragerii pentru Luke Rockhold?

POLARIS 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.