Preturi

Preturi

Misiunea noastra

Am creat la Absoluto un mediu in care te poti antrena in siguranta, de placere si cu suportul deplin al celei mai bune echipe de antrenori din Romania. Oferim antrenamente de initiere atat pentru incepatori, copii si adulti (persoane care nu au practicat niciun sport pana acum), cat si pentru avansati.

CE VEI OBTINE:

imbunatatirea formei fizice
incredere de sine si forta mentala
capacitati de autoaparare pentru situatii reale
prietenii de o viata

Despre  Absoluto

Cel mai medaliat club de arte martiale din Romania Peste 2000 de medalii cucerite in competitii interne si internationale  Peste 200 de victorii in MMA si Kickboxing 10 titluri Mondiale si 17 Europene in BJJ, Grappling, Newaza, Kempo

Antrenori

Tudor Mihaita – Head Coach, fondatorul Absoluto si prima centura neagra in BJJ din Romania. Campion European ADCC, Campion London Open, Campion Munchen Open, Vicecampion European de BJJ (gi) , Vicecampion European de BJJ (no gi)
Camil Moldoveanu – Head Coach, centura neagra in BJJ si – singurul sportiv din lume care are titluri Mondiale BJJ World Pro, JJIF (Ju Jitsu International Federation) si SportAccord. Detine 5 titluri Mondiale si 7 titluri Europene in BJJ si Newaza
Ionut Atodiresei – Head Coach, cel mai titrat sportiv roman in Kickboxing. Are 5 titluri Mondiale in palmares, la pro, fiind singurul roman detinator al unei centuri WAKO-Pro. A administrat cel mai rapid KO din istoria MMA-ului romanesc: 3 secunde in gala RXF 15

Ciprian Carausu  MMA & BJJ Coach
Marius Stan –  BJJ Copii Coach
Paul Radu –  MMA Coach
Alexandru Dincovici  BJJ Coach
Sorin Badea  BJJ Coach
Mihai Dinca BJJ Coach
Ciprian Chiru  MMA Coach
Adrian Baciu BJJ Coach
Sebastian Bradiceanu BJJ Coach
George Andrei BJJ Coach

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ)

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ), cunoscut si ca Gracie Jiu Jitsu (varianta de autoaparare), este cea mai eficienta arta martiala din lume. Se bazeaza pe tehnici articulare si strangulari pentru a invinge agresorul.
BJJ foloseste parghiile formate de corpul uman, fara a fi nevoie sa ai atribute fizice de exceptie (greutate, forta, alonja, flexibilitate etc.). Un practicant de BJJ poate invinge cu lejeritate intr-o confruntare, un adversar mai greu si mai puternic!

Absoluto  este primul club romanesc de BJJ. A fost fondat in 2004 de Tudor Mihaita, primul practicant al acestui stil in Romania. De-a lungul timpului rezultatele Absoluto l-au facut un club recunoscut la nivel mondial:
– peste 1600 de medalii in competitii interne si internationale – Titluri de Campioni Europeni si Mondiali in BJJ, Kempo si Newaza – Titluri de Campioni Nationali in BJJ, Kempo, Kickboxing, Newaza, Wushu, Unifight etc.
ANTRENORI:  Tudor Mihaita, Camil Moldoveanu, Ciprian Carausu, Alexandru Dincovici, Mihai Dinca, Marius Stan, Sorin Badea, , Sebastian Bradiceanu, Adrian Baciu

BENEFICII:

– ideal pentru persoane cu atribute fizice sub medie

– dezvoltarea capacitatii de a preveni conflictele

– rezolvarea conflictelor intr-un mod non-violent

– imbunatatirea fortei si flexibilitatii

– eliberarea stresului

*Antrenamentul “Open Mat” de sambata este inclus in toate abonamentele BJJ.

Kickboxing

Kickboxing-ul este un sport de contact ce foloseste loviturile de pumn, genunchi si picior, pentru a neutraliza adversarul.  Poate fi practicat ca hobby sau pentru performanta. Este unul dintre sporturile de contact cu cel mai mare consum caloric, fiind excelent pentru a pierde din greutatea excesiva.
Sportul a devenit celebru dupa competitiile K-1, iar in Romania, faima sportului a fost adusa de galele Local Kombat si de nume precum Ionut “Pitbull” Atodiresei,  sportiv cu peste 90 de victorii.
Grupele de Kickboxing de la Absoluto (copii si adulti) sunt conduse de Ionut Atodiresei, cel mai titrat sportiv din tara noastra in acest sport. Este singurul roman detinator de centura WAKO-Pro si are un palmares care cuprinde nu mai putin de 92 de victorii in Kickboxing!
In ultimul timp, Atodiresei si-a indreptat cariera si catre MMA-ul profesionist, luptand in promotia romaneasca RXF, acolo unde a executat cel mai rapid KO din istoria MMA-ului din tara noastra: 3 secunde!
ANTRENORI:  Ionut Atodiresei
BENEFICII:
– abilitati ridicate in situatiile de autoaparare
– posibilitatea urmarii unei cariere sportive
– consum caloric de peste 700 calorii/ora
– imbunatatirea fortei explozive si flexibilitatii
– imbunatatirea sistemului cardiovascular

MMA (Mixed Martial Arts)

12984069_10153538140956966_8766492459994915432_o

MMA-ul a schimbat radical modul in care sunt privite artele martiale. Competitii precum UFC sau Pride au aratat ca e important sa poti lupta la fel de bine in picioare, cat si la sol.
MMA-ul combina procedee din sporturi de contact/arte martiale precum Kickboxing, Lupte Libere sau BJJ (Brazilian Jiu Jitsu). Este un sistem de pregatire complet care dezvolta viteza de reactie, forta izometrica, agilitatea, flexibilitatea, echilibrul etc.
La Absoluto  programul de antrenamente, atat pentru incepatori (hobby) sau avansati (competitii), include pregatire in toate cele 3 faze ale luptei: in picioare, clinci si sol.  Toate acestea integrate ulterior in antrenamente specifice MMA.
Ai astfel in fiecare saptamana posibilitatea sa alegi din: 2 antrenamente striking (Kickboxing), 2 antrenamente grappling (BJJ), plus 3 MMA. In total, aproape 30 de antrenamente intr-o luna!
ANTRENORI:  Ciprian Carausu, Paul Radu, Ciprian Chiru

BENEFICII:

– abilitati ridicate in situatiile de autoaparare
– posibilitatea urmarii unei cariere sportive
– eliberarea stresului
– imbunatatirea fortei explozive si flexibilitatii
– imbunatatirea sistemului cardiovascular

Brazilian Jiu Jitsu Copii

Academia de Campioni Absoluto este un program prin care cei mici capata incredere de sine si isi dezvolta caracterul intr-un mod pozitiv.  Copiii sunt initiati in tehnici de autoaparare non-violente din Brazilian Jiu Jitsu, dar foarte eficiente intr-o confruntare.
Ulterior, ii incurajam (dar nu ii fortam) sa participe la competitiile de Brazilian Jiu Jitsu (fara lovituri), fara a pune presiunea rezultatelor asupra lor. Scopul nostru este sa ii invatam sa faca fata emotiilor, sa aiba un comportament fair-play, sa munceasca mai intens in antrenamente etc.
Tudor Mihaita, presedintele Absoluto si fiul actorului George Mihaita, a pus la punct un program de pregatire pentru  copii care nu foloseste atacuri cu pumnul, piciorul etc., ci tehnici defensive fara lovituri pentru a controla situatia.
Sub indrumarea lui Marius Stan, multiplu medaliat in competitii de BJJ, cei mici sunt integrati intr-un program modern pe pregatire care se axeaza pe jocuri si exercitii de dezvoltare motrica. Astfel, le creem bazele pentru a-si dezvolta capacitatea de autoaparare si, ulterior, pentru a-si dori participarea la competitii
ANTRENORI:  Marius Stan, Bogdan Eftimie

BENEFICII:
– abilitati ridicate in situatiile de autoaparare
– posibilitatea urmarii unei cariere sportive
– disciplina
– imbunatatirea calitatilor fizice
– apartenenta la grup si crearea de prietenii .

 

Antrenamente private

Vrei antrenamente dedicate si vrei sa ca unul dintre instructorii nostri sa se ocupe personal de evolutia ta! In cadrul Absoluto iti oferim optiunea antrenamentelor private.

Antrenorii Absoluto  sunt la dispozitia ta in functie de programul flexibil pe care ti-l doresti. Poti opta pentru antrenamente in Brazilian Jiu Jitsu, Kickboxing sau MMA.

BENEFICII:

– atentie permanenta
– program flexibil
– individualizarea pregatirii
– timp minim, rezultate maxime
– sfaturi despre pregatire fizica, nutritie etc.

 

Program Absoluto UniriiOrarUnirii

Splaiul Unirii nr. 162, in incinta fostului Abator.
Contact : 0775 637 041
contact@absoluto.ro
www.absoluto.ro

Program Absoluto Cotroceni

Soseaua Panduri nr. 71,
intrare intre Carrefour Express
si Restaurant Casa Latina.
Contact : 0775 637 041
contact@absoluto.ro
www.absoluto.ro