(VIDEO) Va mai aduceti aminte cand Kevin Randleman a socat lumea facandu-l KO pe Mirko Cro Cop?

(VIDEO) Va aduceti aminte cand Kevin Randleman a socat lumea facandu-l KO pe Mirko Cro Cop?

(VIDEO) Va mai aduceti aminte cand Kevin Randleman a socat lumea facandu-l KO pe Mirko Cro Cop?

Mirko Cro Cop este fara doar si poate unul dintre cei mai buni luptatori din istorie. Cariera sa se extinde pe doua sporturi de contact (kickbox si arte martiale mixte – MMA), ceea ce il face pe luptatorul croat un adevarat titan in lumea sporturilor combative.

Porecla sa – “Cro Cop”, vine de la faptul ca este politist si vine din Croatia, de unde s-a ajuns la prescurtarea de “Cro Cop”. Pe 25 aprilie 2004, Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic se intalnea in ringul PRIDE cu Kevin Randleman, un wrestler care avea deja un nume in lumea MMA-ului.

Nu era Kevin Randleman cel mai de speriat nume posibil la vremea aceea, dar cu siguranta nu era un luptator pe care il poti trece cu vederea. Cro Cop pleca pe post de favorit detasat, iar faptul care a socat lumea in acel moment a fost ca un wrestler l-a facut KO pe un kickboxer.

Practic, ce era cel mai putin probabil sa se intample, s-a si intamplat. Wrestlerul a batut kickboxerul la propriul lui joc, fapt ce a demonstrat inca o data ca MMA-ul este printre cele mai, daca nu chiar cel mai surprinzator sport combativ. Tocmai de aceea ne place si noua atat de mult.

Urmariti mai jos KO-ul reusit de Kevin Randleman impotriva lui Mirko Cro Cop.

Avand in vedere notorietatea lui Cro Cop si renumele pe care l-a dobandit Kevin Randleman dupa confruntarea dintre cei doi, o revansa era absolut necesara si extrem de anticipata de catre fanii sportului.

Cei doi s-au reintalnit in ring pentru a doua oara, la finalul aceluiasi an, pe 31 decembrie 2004, in gala ce s-a numit PRIDE – Shockwave. De data aceasta lucrurile au stat diferit, iar Mirko Cro Cop a reusit sa-si ia revansa in fata lui Kevin Randleman, prinzandu-l pe luptatorul american intr-o ghilotina.

Randleman a fost submis, iar Cro Cop a reusit sa faca exact ce a patit si el, mai exact, sa bata wrestlerul la propriul lui joc. MMA-ul are nenumarate astfel de momente frumoase in istoria sa si tocmai de aceea este frumos sa rememoram asemenea meciuri.

Urmariti mai jos submisia reusita de Cro Cop impotriva lui Kevin Randleman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.