GALERIE FOTO. Intra sa vei cum arata noul centru de antrenamente UFC Apex din Las Vegas

GALERIE FOTO. Intra sa vei cum arata noul centru de antrenamente UFC Apex din Las Vegas La doar doi ani de zile dupa inaugurarea sediului UFCPI (Ultimate Fighting Championship Performance Institute) in Las Vegas, Nevada, UFC-ul a inaugurat un nou sediu destinat atletilor aflati sub contract cu cea mai mare organizatie de MMA din lume. Noul centru se numeste UFC Apex si este localizat tot in Las Vegas. Intregul complex masoara aproximativ 12,500 mp si pe langa facilitatile de ultima generatie pe care le vor putea folosi toti sportivii din UFC, acest nou sediu va gazdui si luptele dinc adrul show-ului saptamanal DWTNCS (Dana White's Tuesday Nights COntender Series). In cadrul acestui show, luptatori talentati concureaza unul impotriva celuilalt in incercarea lor de a-l impresiona pe presedintele UFC, Dana White, in vederea obtinerii unui contract. "UFC APEX este ce3va cu totul revolutionar pentru lumea sporturilor de contact si pentru UFC," a declarat presedintele UFC Dana White. "Noul sediu ne ofera flexibilitatea de a incerca lucruri noi si de a duce sporturile de contact la un nou nivel, in intreaga lume. Suntem limitati numai de imaginatia mea," a daugat Dana White. Cladirea vine dotata cu sali de forta, sali de antrenamente, octogon, ring, zone de recuperare, restaurant, zone VIP, studiouri si numeroase alte facilitati care sunt 100% gratuite pentru toti luptatorii UFC, antrenorii acestora si partenerii lor de antrenament. UFC duce MMA-ul la alt nivel, iar acest lucru se observa prin tot ceea ce intreprinde organizatia condusa de Dana White.

GALERIE FOTO. Intra sa vei cum arata noul centru de antrenamente UFC Apex din Las Vegas

La doar doi ani de zile dupa inaugurarea sediului UFCPI (Ultimate Fighting Championship Performance Institute) in Las Vegas, Nevada, UFC-ul a inaugurat un nou sediu destinat atletilor aflati sub contract cu cea mai mare organizatie de MMA din lume.

Noul centru se numeste UFC Apex si este localizat tot in Las Vegas. Intregul complex masoara aproximativ 12,500 mp si pe langa facilitatile de ultima generatie pe care le vor putea folosi toti sportivii din UFC, acest nou sediu va gazdui si luptele din cadrul show-ului saptamanal DWTNCS (Dana White’s Tuesday Nights Contender Series).

LYTvtzei

In cadrul acestui show, luptatori talentati concureaza unul impotriva celuilalt in incercarea lor de a-l impresiona pe presedintele UFC, Dana White, in vederea obtinerii unui contract.

„UFC APEX este ceva cu totul revolutionar pentru lumea sporturilor de contact si pentru UFC,” a declarat presedintele UFC Dana White. „Noul sediu ne ofera flexibilitatea de a incerca lucruri noi si de a duce sporturile de contact la un nou nivel, in intreaga lume. Suntem limitati numai de imaginatia mea,” a daugat Dana White.

7oUraZcw BcYXHULg

Cladirea vine dotata cu sali de forta, sali de antrenamente, octogon, ring, zone de recuperare, restaurant, zone VIP, studiouri si numeroase alte facilitati care sunt 100% gratuite pentru toti luptatorii UFC, antrenorii acestora si partenerii lor de antrenament.

UFC duce MMA-ul la alt nivel, iar acest lucru se observa prin tot ceea ce intreprinde organizatia condusa de Dana White. Odata ajuns in UFC, un luptator va avea toate avantajele si parghiile necesare pentru a se antrena si pentru a-si atinge potential maxim in interiorul octogonului.

MYEOsIGQ r7XBSp6U

UFC planuieste sa deschida inca doua sedii in viitorul foarte apropiat, unul in Mexico City si celalalt in Shanghai, China. Aceste noi sedii sunt menite pentru a cultiva si promova luptatori din diferite zone cheie pentru viitorul organizatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.