Henry Cejudo: Eu sunt cel ce il va invinge pe Demetrious Johnson! Vezi declaratia integrala.

Desi venea dupa doua infrangeri (cu Demetrious Johnson si Joseph Benavidez), Henry Cejudo (11-2) a revenit si a obtinut o victorie importanta impotriva lui Wilson Reis. Nu numai ca a castigat, dar a dat dovada de un progres substantial in abilitatile sale, demonstrand, pe langa un grappling de exceptie si un striking de nivel foarte bun.

Desi a pierdut (TKO in prima runda) impotriva lui Demetrious Johnson, Cejudo crede ca are aptitudinile necesare pentru a-l invinge.

Acesta a declarat:

„Stiu ca eu sunt alesul. Am stilul necesar, am wrestling-ul. Stiu ca eu sunt cel ce il va invinge pe Demetrious Johnson. Nu vreau sa jignesc ceilalti luptatori. Toti au sansa lor, dar e mica. Cred ca eu am stilul necesar sa il inving. Chiar cred asta.

Din punct de vedere emotional, imi doresc sa lupt cu el chiar acum. Tehnic vorbind, voi fi pregatit pentru acest om? Nu vreau doar sa lupt cu Demetrious, vreau sa-l inving. E in capul meu inca de cand m-a invins. Sunt competitor. Sa ma doboare in fata a 20 de mii de oameni … e dureros. Ma gandesc mult la asta. Exista un motiv pentru care e cel mai bun luptator pound for pound din lume. Trebuie sa-l inving pe cel mai bun luptator pound for pound.

Imi place aceasta perspectiva. Stiu ca si el vrea meciul.  Trebuie sa ma consult si cu echipa, nu iau decizii de capul meu. Vreau sa ma lupt cu cei mai buni din lume.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.