Intră să vezi cum arată o luptă de MMA de 3 la 3! Ce părere aveți despre acest sport?

Intră să vezi cum arată o luptă de MMA de 3 la 3! Ce părere aveți despre acest sport?

Intră să vezi cum arată o luptă de MMA de 3 la 3! Ce părere aveți despre acest sport?

MMA-ul (Mixed Marțial Arts – Arte Marțiale Mixte) capătă tot mai multă popularitate pe întreg mapamondul și tocmai de aceea vedem și o creștere importantă în veniturile sportivilor care încep să practice acest sport. Evident, vorbim de sportivii care practică MMA la un nivel competitiv pe plan internațional, nu doar la cei care sunt încă în circuitele regionale sau cele de amatori.

Dată fiind această explozie a MMA-ului, diferite variațiuni ale acestui sport încep să apară în diferite colțuri ale lumii. Un exemplu extrem de ciudat este lupta de arte marțiale mixte pe echipe. Există deja mai multe variațiuni ale MMA-ului, cum ar fi lupta de 5 la 5 în Rusia sau cea de 3 la 3 care este în plină ascensiune în Filipine.

Această organizație se numește Universal Reality Combat Championship și la gala URCC 77 au fost puse în scenă echipele Chinei și a Filipinelor.

Fiecare țară a intrat în octogon cu 3 sportivi, regula de bază fiind că cine rămâne în picioare la sfârșitul meciului va câștiga lupta. Regulile de MMA sunt în vigoare și când vine vorba de lupta 3 vs 3, ceea ce înseamnă că totul e permis, cu excepția loviturllor de picior și genunchi în zona capului, în momentul în care un adversar este la pământ.

Echipa Filipinelor a fost formată din Sugar Ray “Mamutul” Estroso, Brian “Batman” Paule, și Mark “Lupul” Palomar, iar echipa Chinei i-a pus în octogon pe Tian Hong Yan, Zhao Sigi, și Zhouzhe Yihang.

Urmăriți videoul de mai jos pentru a vedea cine a ieșit învingător. În cazul în care nu v-ați dat seama cine a câștigat, echipa triumfătoare a fost cea a Filipinelor, după ce luptătorii din China nu au mai putut continua, motivând o lovitură neregulamentară în spatele capului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.