Joe Rogan: Conor ii va rupe picioarele. Vezi ce spune Rogan despre sansele lui Mayweather impotriva lui McGregor si ce adversar i-ar fi mai accesibil.

In ultimele saptamani s-a tot speculat ca Floyd Mayweather ar urma sa lupte in UFC. Acestea au fost amplificate si de postarile lui Floyd pe Social Media cu el intr-o cusca.

Joe Rogan insa nu e foarte optimist in ceea ce priveste sansele lui Mayweather in fata lui McGregor, insa exista un adversar impotriva caruia ii da sanse:

„O sa fie interesante cotele pentru Mayweather vs McGregor intr-un meci de MMA. Ca o sa fie 10-1, 100-1 sau chiar ceva nebun ca 900-1. O sa fie nebunie. ‘Buster’ Douglas a avut doar 42-1 impotriva lui Mike Tyson. Conor ii va rupe picioarele cu low kick-uri, Mayweather nu va mai avea sanse nici macar sa se apropie de el suficient de mult. Conor ii va rupe picioarele, nu are nici o sansa. Apoi daca decide sa intre la picioare sau in clinch, pur si simplu il va manipula ca pe o jucarie

Daca lupta asta are loc, Floyd n-are nici o sansa. In schimb in fata lui CM Punk ar avea sanse reale.

Asta daca nu gaseste CM Punk o solutie, el e mult mai mare. Hai sa fim sinceri. E un tip care facea pro wrestling la doar 86 de kilograme, iar pentru UFC a slabit la 77. Nu se dopeaza. Sunt destul de sigur, cel putin din ce am vorbit cu toti cei care-l cunosc. Acestea fiind spuse, Floyd Mayweather este cel mai bun boxer, poate chiar cel mai bun din istorie – cel putin pe hartie. Are niste realizari fenomenale, 50-0. Nu-mi pasa ca ultimul meci a fost cu McGregor. Are 50-0. Asta e pur si simplu incredibil. E la alt nivel fata de toti cei care sunt oricum la un alt nivel. Intrebarea este daca Floyd poate lupta cu manusi mici la fel cum o face cu manusi mari? Spun asta pentru ca Floyd si-a rupt mainile de mai multe ori. A avut operatii majore la maini. Poate s-a vindecat complet, dar stim ca de ceva timp Floyd prefera manusile mai groase atunci cand lupta. Dar n-a mai avut probleme cu pumnii de ceva timp. A aratat foarte bine impotriva lui Conor.

Cred ca Mayweather o sa faca jumatate de miliard de dolari daca se lupta in MMA – jumatate de miliard. Chiar e posibil. Pot face suma asta cu un astfel de meci. Floyd e posibil sa-si doreasca asta. Un astfel de eveniment ar putea fi vandut usor. Mai ales daca i-ar da Conor 5-6 luni pentru pregatire….abia astept” a spus Joe Rogan.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.