Meciul secolului s-a incheiat! VEZI declaratia incredibila a lui McGregor si conferinta de presa de dupa meci!

Meciul secolului s-a terminat! Floyd Mayweather a castigat meciul in runda a 10-a prin technical knockout, insa a aratat ca a fost permanent in controlul meciului, de la inceput pana la sfarsit.

Arbitrul a intervenit in runda a 10-a cand Conor dadea semne ca nu mai poate sta in picioare mult timp in fata loviturilor lui Floyd.

Conor insa este de alta parere, acesta declarand dupa meci:

„L-am transformat intr-un mexican in seara asta. Am inceput meciul bine, el a ajustat tactica si a inceput sa lupte bine. E foarte atent la tot ce face, nu e rapid, nu e puternic, dar e atent. Nu am decat respect pentru cariera lui, m-am distrat putin, sper ca si pentru fani a fost bine.

Cred ca a fost oprit meciul prea devreme, as fi vrut sa mai lase, macar sa ajung la podea, sa cad din picioare, era mare miza, trebuia sa ma lase. Eram putin obosit, atata tot. Am mai pierdut in viata mea, am fost strangulat la TV in viata mea si m-am intors, as fi vrut sa ma lase sa mai lupt. Am crezut ca a fost apropiat meciul. Am obosit, atat tot. Lasa-l pe om sa ma puna jos.

Nu stiu daca mai boxez, daca vrea cineva sa boxez, sa imi spuna. Voi merge in UFC sa imi apar titlurile. 

Va spun inca o data, a fost un meci apropiat, l-am batut in primele runde, apoi l-am dominat si la mijlocul meciului pana spre final. In Doar in ultimele 2 runde am fost obosit, atata tot.”

Conferinta de presa este live acum si poate fi urmarita mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.