Neintelegeri intre Dana White si Brian Ortega. Vezi discutia celor doi inainte de UFC 226.

Brian Ortega isi apara decizia de a nu accepta un adversar nou inainte de UFC 226.

Acesta spune ca Dana White a incercat sa-l convinga, insa nu a vrut sa accepte. Mai mult, Dana nu parea prea intelegator fata de situatia sa, refuzand sa-l plateasca pentru perioada de pregatire.

Mai jos declaratia lui Brian Ortega:

„White era destul de suparat. Era intr-o stare proasta. Lupta s-a anulat, n-am realizat nici ca DC a cazut pe scena. Apoi vine in acest meeting si eu ii zic ‘Hei omule, nu voi lupta’. Imi mentineam pozitia. I-am zis, ‘Asculta, cu tot respectu, am acceptat meciul cu Tavares cu 2 saptamani inainte de gala, am acceptat meciul cu Frankie Edgar cu trei saptamani inainte de gala si am incercat sa lupt cu Khabib cu 6 zile inainte de gala’. Ii explic ‘Acum pur si simplu…e vorba de faptul ca am finalizat pe toti cei pe care mi i-ai pus in fata. Le-am luat capetele, cum spune McGregor, si le-am pus la tine la usa. Asta mi-a castigat o sansa la titlu. Acum ca sunt aici, de ce as face un pas inapoi?’

Apoi Dana White si-a pus palaria de promoter. Incepe sa-mi zica ‘Asculta-ma, doar…lupta. Gasim noi o solutie sa rezolvam lucrurile’. Apoi ii zic ‘Nu trebuie sa rezolvam nimic. Il vreau pe Max Holloway sau centura’. Apoi Dana imi spune ‘Voi vedea daca putem face o lupta pentru titlul interimar’. I-am spus ‘Nu lupt pentru o centura falsa. Arata misto, dar nu e cea reala, nu sunt sume reale de bani implicate, nu esti campion. Pur si simplu primesti ceva ce spune ca esti pretendentul la centura. Am deja titulatura asta. Vrei doar sa-mi pui ceva stralucitor la brau pentru a ma face sa ma simt mai bine. Nu voi face asta’ „.

Ortega n-a reusit nici macar sa-si recupereze investitia in pregatire.

„Ii zic ‘Ti-am demonstrat ca sunt un om dedicat companiei. Sunt dispus sa promovez lupta asta pana la cer si inapoi. Imi iau ore suplimentare in timp ce mor de foame doar ca sa-mi fac indatoririle media. Am facut cantarul, am facut antrenamentul deschis publicului si eram gata pentru media. Eu am fost gata. Nu crezi ca merit ceva pentru asta? Merit ceva chiar si daca nu am acceptat lupta propusa din scurt ulterior. Mi-am facut partea’. Apoi imi spune ‘Pai, intelegerea era ca noi sa-ti gasim un meci, ti-am gasit, iar tu ai refuzat. Eu mi-am facut partea, tu nu ti-ai facut-o. Treaba ta este sa fii gata si sa lupti'”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.