Premiera pentru BJJ-ul romanesc! Primii straini afiliati la Absoluto

Absoluto devine primul club romanesc de BJJ care este solicitat pentru afiliere de catre un club din strainatate, care nu are nici macar un singur roman printre practicanti. Sofia West a devenit club afiliat Absoluto, dupa competitia ADCC Romania Open Championship, desfasurat pe 4 octombrie. Nikolov Constantin, liderul clubului din Sofia a participat in vara la stagiul de vara organizat de Absoluto in Sozopol (Bulgaria). A fost impresionat de antrenamentele sustinute de Head Coach Tudor Mihaita si de nivelul tehnic al sportivilor nostri. In urma mai multor discutii si a unei intalniri in Bucuresti, Sofia West a devenit club afiliat Absoluto.

Suntem deja prezenti cu filiale in Republica Moldova si Kuwait, dar acestea sunt conduse de fosti practicanti ai clubului nostru. Astfel, avem afilieri in 4 tari si 12 orase: Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Constanta, Iasi, Ploiesti, Tecuci (Romania), Burlacu (Republica Moldova), Kuwait City (Kuwait) si Sofia (Bulgaria).

Cluburile de BJJ din Romania sunt in totalitatea lor afiliate unor cluburi sau organizatii din strainatate. Absoluto este la randul sau afiliat la Eddie Kone BJJ Association.

12144767_1627347630848841_8256351387839156608_n

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.