Rafael dos Anjos pentru titlul la Welterweight?

Rafael dos Anjos a facut un meci mare la UFC 215 impotriva lui Neil Magny, astfel fiind la a doua victorie la welterweight.

Dos Anjos a castigat meciul prin submisie in prima runda (triunghi cu bratele), dominand pe tot parcursul acesteia. Lupta a ajuns la sol dupa ce dos Anjos a conectat un low kick puternic, iar de acolo lucrurile au mers intr-o singura directie, dos Anjos pastrand pozitia de deasupra pe tot parcursul meciului.

Acesta a declarat dupa meci:

Divizia e cat se poate de deschisa. Toti cei din top 6 au pierdut in fata campionului sau in fata lui Demian Maia. Thompson a pierdut de doua ori cu Woodley deja. Eu sunt sangele proaspat. Ma pregateam sa lupt cu Woodley in caz ca Maia ar fi refuzat, dar a acceptat si a luptat. Dar sunt pregatit.

Sunt fostul campion la lightweight si abia astept sa devin campion la doua categorii. Stiu ca Woodley e accidentat si are nevoie de timp de recuperare acum. M-am luptat acum 3 luni in Singapore. Am luptat si acum. Ma pregateam pentru Woodley, dar Maia a acceptat oportunitatea. N-am vrut sa pierd acest momentum pe care il aveam, asa ca i-am sunat pe cei de la UFC si le-am spus ca vreau sa lupt, sa-mi caute om. Apoi a venit oportunitatea impotriva lui Neil Magny.

Scopul meu e sa lupt pentru titlu.

De un lucru sunt sigur .Voi lupta eventual cu Woodley. Nu-l voi lasa sa mearga prin cusca si voi mentine un ritm ridicat. Nu spun ca n-o sa-mi folosesc strategia, bineinteles ca o sa o fac, dar voi pune presiune pe el. Voi fi tot timpul pe pas in fata. Am incredere in mine, in pregatirea mea cardio si il voi face sa munceasca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.