S-a antrenat Floyd pentru meciul cu McGregor? Vezi declaratia lui Mayweather Senior referitor la antrenamentele lui Floyd!

In cele 10 saptamani de la anuntarea meciului pana la meci in sine, Conor a fost principalul personaj in ceea ce priveste secventele din antrenament.

Pe partea cealalta, Mayweather parea ca se ocupa mai mult de promovarea show-ului.

Potrivit lui Mayweather Sr, Floyd nu s-a antrenat pentru acest meci.

Acesta a spus:

Floyd l-ar fi oprit pe Conor mult mai devreme daca ar fi muncit catusi de putin. Floyd nu s-a antrenat pentru acest meci. Literalmente l-a bumbacit pe acest baiat, asta a facut. Imaginati-va daca se pregatea si se antrena cum o face de obicei pentru un meci. L-ar fi oprit pe Conor mult mai devreme.

Lumea a vazut cam 50% din ce poate sa faca fiul meu. Chiar poti spune ca a venit de pe strada sa-l bata pe omul ala. E atat de bun. Asta e. Obisnuiam sa alergam impreuna dar n-am facut-o de ceva timp. Din cate stiu eu, nu a alergat aproape deloc pentru acest meci. Floyd nu a facut tot ce putea face pentru acest meci cu McGregor.

Daca adevaratul Floyd Mayweather Jr. ar fi luptat cu McGregor, nu iesea din runda a doua.

Poate a lovit si el sacul, a mai facut o alergare usoara, dar si-a petrecut timpul promovand lupta si business-urile sale. Floyd e un monstru genetic. A luptat atat de mult timp incat pentru el e pur si simplu natural. Toate postarile astea de pe Social Media despre McGregor ducand 10 runde cu cei mai buni din lume sunt mizerii. E invers. Un Floyd la 50% a venit de pe strada si l-a incarcat pe unul din cei mai buni luptatori de MMA din lume si abia de s-a antrenat pentru asta. Spune multe in privinta diferentei de nivel dintre Floyd si McGregor.

 

 

 

One thought on “S-a antrenat Floyd pentru meciul cu McGregor? Vezi declaratia lui Mayweather Senior referitor la antrenamentele lui Floyd!

  1. Mi-ar plăcea sa văd si o lupta in cușca . Ar fi interesant. Oare s-ar schimba ceva? … cu siguranța …. rezultatul.😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.