Tudor Mihaita a castigat medalia de aur la Campionatul European ADCC 2018!

Tudor Mihaita a castigat medalia de aur la Campionatul European ADCC 2018!

Tudor Mihaita a castigat medalia de aur la Campionatul European ADCC 2018!

Tudor Mihaita, fondatorul clublui Absoluto, a castigat titlul de campion european la master, la ADCC European Championship 2018. Dupa aurul obtinut la cea mai importanta competitie no gi din Romania, Tudor a tinut sa le multumeasca tuturor colegilor, spectatorilor, adversarilor Petre Gatlan de la Rio Grappling Club si Oleg Boicenco de la Root System, si nu in ultimul rand, antrenorului sau Florian Bav.

De asemenea, el i-a multumit in mod special sotiei sale si a dedicat victoria fiului lor Marc.

Mai jos puteti vedea mesajele pe care le-a tranmis Tudor Mihaita pe Facebook si Instagram dupa castigarea medaliei de aur la ADCC European Championship 2018, competitie ce a avut loc pe 6 octombrie la Bucuresti.

Capture Pe langa titlul de campion european ADCC, Tudor Mihaita mai are in palmares titlurile de campion european Newaza si titlurile de campion obtinute la Londra, Munchen si Roma.

Faptul ca un eveniment international de asemenea talie a avut loc la noi in tara nu poate decat sa ne bucure si sa ne confirme faptul ca familia BJJ din Romania este intr-o continua ascensiune.

Jiu Jitsu Brazilian este mai mult decat un simplu sport sau o arta martiala, este un stil de viata. Ne mandrim cu faptul ca Absoluto face parte din acest fenomen si incercam sa promovam BJJ-ul cat mai mult in randul persoanelor de toate varstele. Oss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.