fbpx
184 Views
UFC 235 - AVANCRONICA VIDEO: Jon Jones vs Anthony Smith si Tyron Woodley vs Kamaru Usman
UFC 235 – AVANCRONICA VIDEO: Jon Jones vs Anthony Smith si Tyron Woodley vs Kamaru Usman

UFC 235 este probabil cel mai asteptat si cel mai bine structurat card din 2019 (de pana acum). Gala UFC 235 va avea loc pe 3 martie 2019, cu incepere de la ora 5 dimineata, ora Romaniei. Evenimentul se va desfasura in Las Vegas, Nevada si va pune in scena doua lupte extrem de spectaculoase pentru centurile de campion ale categoriilor Light-Heavyweight si Welterweight.

Main eventul serii va fi lupta pentru centura de campion UFC la Light-Heavyweight, unde Jon Jones va intra in octogon pentru a-si apara titlul in fata surprizei Anthony Smith, care si-a finalizat adversarii in ultimele 4 lupte.

UFC 235 - AVANCRONICA VIDEO: Jon Jones vs Anthony Smith si Tyron Woodley vs Kamaru Usman
UFC 235 – AVANCRONICA VIDEO: Jon Jones vs Anthony Smith si Tyron Woodley vs Kamaru Usman

Co-main eventul serii este o alta lupta pentru centura. Tyron Woodley, campionul categoriei Welterweight isi va pune in joc centura impotriva „Cosmarului Nigerian”, Kamaru Usman.

2

Aceste doua lupte erau de ajuns pentru a umple pana la refuz orice arena, dar UFC a incercat sa ofere cat mai multe lupte spectaculoase fanilor de MMA. Tocmai de aceea, intreaga gala va fi presarata cu nume cunoscute si cu luptatori care vor sa se remarce.

3

Robbie Lawler, fostul campion UFC la categoria Welterweight, il va intalni pe neinvinsul Ben Askren, fost campion Bellator si ONE Championship, care isi va face debutul in UFC. Robbie Lawler a pierdut centura de campion chiar in fata lui Tyron Woodley, care este prietenul si partenerul de antrenament al lui Ben Askren.

4 5

Cody Garbrandt, fostul campion UFC al categoriei Bantamweight, va incerca sa revina pe calea victorioasa dupa ce a suferit 2 infrangeri consecutive in fata actualului campion TJ Dillashaw.

6

Isi va apara Jon Jones centura pe care nu a pierdut-o niciodata in octogon? Va reusi oare Anthony Smith sa faca cea mai mare surpriza din istoria MMA-ului si sa realizeze filmul Rocky in viata reala?

https://www.youtube.com/watch?v=WaTNNIDHziw