VIDEO de colectie: Submisia legendara a lui Kazushi Sakuraba reusita impotriva lui Zelg Galesic!

VIDEO de colectie: Submisia legendara a lui Kazushi Sakuraba reusita impotriva lui Zelg Galesic!

VIDEO de colectie: Submisia legendara a lui Kazushi Sakuraba reusita impotriva lui Zelg Galesic!

Kazushi Sakuraba, cunoscut ca „The Gracie Hunter”, ajuns acum la 50 de ani, a reusit sa adune in cariera sa de MMA un numar de 26 victorii, dintre care 19 prin submisie si 4 prin KO/TKO, 1 egal, 1 NC (no contest / meci anulat) si 17 infrangeri.

Luptatorul japonez a impresionat de-a lungul timpului prin talentul sau, dar si prin ambitia si perseverenta de care a dat dovada in fiecare lupta pe care a avut-o. Nu degeaba a si primit porecla de „The Gracie Hunter” dupa ce a submis si invins rand pe rand mai multi membri de seama ai familiei Gracie, printre care se numara si Royler, Royce si Renzo.

Cu asemenea nume mari in palmaresul sau, nu este de mirare ca insusi Kazushi Sakuraba este considerat o legenda si un pionier al MMA-ului, acest sport pe care il indragim atat de multi oameni.

111

In cadrul galei Dream 12, ce a avut loc pe 25 octombrie 2009, Kazushi Sakuraba l-a submis intr-un mod antologic pe luptatorul croat Zelg Galesic. Submisia in sine a devenit una memorabila nu doar prin prisma tehnicii impecabile folosite de Kazushi Sakuraba, ci si prin faptul ca nu a renuntat la ea in ciuda tuturor loviturilor pe care le primea de la adversarul sau.

In urma acestei partide, Zelg Galesic a recunoscut ca la primul leg lock si-a rupt piciorul, dar nu a vrut sa dea tap. La urmatoarea manevra, si-a rupt glezna, dar nu a vrut sa bata nici macar atunci, iar la ultima miscare, acesta si-a rupt genunchiul, batand prea tarziu la knee bar-ul aplicat cu o precizie incredibila de catre maestrul japonez.

Dupa lupta, croatul nu a mai putut sa se antreneze si sa lupte timp de 2 ani de zile, fapt ce ne demonstreaza inca o data importanta baterii la timp in momentul in care adversarul ne-a prins bine intr-o submisie.

Urmariti mai jos intreaga secventa care a dus la submisia reusita de Kazushi Sakuraba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.