VIDEO. Donald ‘Cowboy’ Cerrone a batut 3 recorduri la gala aniversara UFC 25 de ani

VIDEO. Donald 'Cowboy' Cerrone a batut 3 recorduri la gala aniversara UFC 25 de ani

VIDEO. Donald ‘Cowboy’ Cerrone a batut 3 recorduri la gala aniversara UFC 25 de ani

Legendarul luptator Donald ‘Cowboy’ Cerrone a reusit sa doboare 3 recorduri in urma galei UFC Denver 25 years. Cowboy l-a submis pe ‘Platinum’ Mike Perry in co-main eventul galei din Denver, Colorado, in prima runda a luptei printr-un armbar extrem de dur si de spectaculos.

„Am simtit cum i-a pocnit mana inca de dinainte de a bate,” a declarat Cowboy Cerrone despre submisia pe care a reusit-o impotriva fostului sau coleg de la Jackson Wink. Cu aceasta victorie, luptatorul nativ din Denver, Colorado, a reusit sa devina luptatorul cu cele mai multe lupte in UFC (29), cele mai multe victorii (21) si cele mai multe finalizari (15)!

Cowboy l-a provocat pe Khabib Nurmagomedov in octogon, anuntand ca va reveni la categoria Lightweight, ultimele 3 meciuri ale sale find la categoria Welterweight.

Main eventul galei a fost o super-lupta intre Yair Rodriguez si Korean Zombie, partida ce s-a terminat la minutul 4:59 din Runda 5 cu un KO extrem de spectaculos venit dintr-o lovitura neasteptata cu cotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.