VIDEO emotionant. Vezi prin ce trece un campion imediat dupa ce si-a pierdut centura!

VIDEO emotionant. Vezi prin ce trece un campion imediat dupa ce si-a pierdut centura!

VIDEO emotionant. Vezi prin ce trece un campion imediat dupa ce si-a pierdut centura!

UFC 241 a avut pe post de cap de afis revansa dintre Daniel Cormier si Stipe Miocic. Cei doi s-au duelat pentru titlul suprem in MMA, mai exact, pentru centura categoriei Heavyweight in UFC.

Cu aproximativ 1 an in urma, Daniel Cormier era campionul categoriei inferioare (Light-Heavyweight), care urca inapoi la categoria grea pentru a incerca sa devina dublu-campion. Acesta a si reusit ce si-a propus, facandu-l KO pe Stipe Miocic in prima runda.

Toate bune si frumoase cand castigi. Euforia te cuprinde si senzatiile pe care le traiesti nu pot fi descrise in cuvinte. Atunci cand pierzi, se intampla exact opusul, cu aceeasi intensitate, daca nu chiar mai rau. Asta a simtit Stipe Miocic cand si-a pierdut tilul in urma cu un an.

La UFC 241, Daniel Cormier castiga lupta pana in runda a 4-a, cand Stipe Miocic l-a asaltat cu o serie de lovituri la corp care l-au trimis la pamant, iar in cele din urma fostul campion si-a recastigat titlul. Acesta este MMA-ul (ca de altfel si celelalte sporturi de contact). Este un sport necrutator si poate oferi cele mai puternice senzatii de bucurie, dar si cele mai groaznice momente de durere si tristete.

UFC-ul a mers cu camera de filmat in vestiarul lui Daniel Cormier, fix dupa ce acesta si-a pierdut titlul. DC se afla si alaturi de copiii sai, iar Dana White l-a consolat si l-a felicitat pentru o lupta superba.

Voi ce parere aveti despre modul inca care a reactionat DC dupa pierderea centurii? Ati vrea sa vedeti trilogia acestei confruntari? Mai are sens sa revina in octogon Daniel Cormier, sau ar fi cazul sa se retraga acum, pana nu va suferi si mai multe momente nefericite in cariera sa?

Ce parere aveti despre o confruntare dintre Jon Jones si Stipe Miocic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.