VIDEO. Haideti sa urmarim din nou lupta dintre Khabib Nurmagomedov si Conor McGregor + BONUS

VIDEO. Haideti sa reurmarim lupta dintre Khabib Nurmagomedov si Conor McGregor + BONUS

VIDEO. Haideti sa urmarim din nou lupta dintre Khabib Nurmagomedov si Conor McGregor + BONUS

Khabib Nurmagomedov si-a castigat centura de campion in urma unei lupte de 5 runde impotriva lui Al Iaquinta. Initial, Tony Ferguson si Khabib Nurmagomedov trebuiau sa se intalneasca in octogon pentru a lupta pentru titlul vacant de campion UFC la categoria Lightweight.

Tony Ferguson s-a accidentat si in locul sau a fost chemat Max Holloway, campionul categoriei Featherweight, pentru a intra impotriva lui Khabib in octogon. Luptatorul din Hawaii nu a putut sa se incadreze in greutate in cele doar 6 zile pe care le avea la dispozitie, asadar, medicii i-au interzis sa lupte.

Cu doar 24 de ore inainte, Al Iaquinta a fost introdus in joc, avand in vedere ca si el trebuia sa lupte in aceeasi gala. Khabib si Iaquinta s-au luptat timp de 5 runde, iar luptatorul din Dagestan a fost incununat ca noul rege al categoriei Lightweight.

De atunci si pana in prezent, Khabib Nurmagomedov si-a aparat titlul o singura data, impotriva lui Conor McGregor, fostul campion al categoriei. Imediat dupa UFC 229, care a avut loc anul trecut, cele doua tabere ale luptatorilor din main event s-au luat la bataie si astfel, atat Khabib, cat si Conor, au fost suspendati.

Mai jos puteti urmari lupta dintre cei doi, in intregime, pentru a va reaminti de cum a decurs partida.

UFC 242 marcheaza revenirea lui Khabib in octogon, impotriva lui Dustin Poirier, care si-a facut praf ultimii adversari, unul cate unul, fara exceptii. Pe cine pariati ca va reusi sa unifice centurile si sa devina campionul suprem la categoria Lightweight?

Merita Tony Ferguson urmatoarea sansa la centura, indiferent de cine va castiga dintre Khabib Nurmagomedov si Dustin Poirier?

BONUS: Haideti sa urmarim lupta pentru centura de campion interimar la categoria Lightweight dintre Dustin Poirier si Max Holloway + lupta dintre Dustin Poirier si Justin Gaethje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.