VIDEO. Luptatorul de MMA care a distrus inca un maestru chinez in Kung Fu

VIDEO. Luptatorul de MMA care a distrus inca un maestru chinez in Kung Fu

VIDEO. Luptatorul de MMA care a distrus inca un maestru chinez in Kung Fu

Xu Xiaodong este un luptator chinez de MMA care a devenit cunoscut prin „cruciada” pe care acesta o duce impotriva artelor martiale chinezesti care pretind ca ar functiona intr-o situatie reala de lupta. Acesta doreste sa ii faca pe maestrii de Kung Fu, Tai Chi si orice alta arta martiala traditionala din China sa recunoasca ca tehnicile lor nu sunt eficiente in situatii de strada.

Xu Xiaodong a reusit sa distruga un nou maestru Kung Fu din China, care ar fi urmat sa primeasca 30 de milioane de yuani (aproximativ 3,9 milioane de euro) daca ar fi reusit sa il invinga pe luptatorul de MMA. Evident, acesta nu a reusit. Ba mai mult, a fost demolat fara mare dificultate de catre luptatorul chinez.

De data aceasta, spre deosebire de ceilalti adversari ai lui Xu, maestrul Kung Fu de 54 de ani, Tian Ye, a reusit sa reziste 2 runde in lupta ce a avut loc in orasul Hebei, din provincia Langfang. Suma pe care a primit-o maestrul Kung Fu, strict pentru prezentare, este de 390,000 de euro, ceea ce nu e deloc de neluat in calcul. Mai ales daca luam in considerare ca majoritatea luptatorilor din UFC nu fac acesti bani decat daca ajung sa fie campioni.

Xu Xiaodong a reusit sa-si finalizeze adversarul cu un flying knee (genunchi din saritura) in piept, trimitandu-l pe Tian Ye la podea.

Toate ca toate, dar cine nu ar accepta pana la urma 400,000 de euro pentru o bataie scurta?

In orice caz, lupta lui Xu Xiaodong impotriva falsilor maestri de arte martiale este de apreciat, avand in vedere ca va deschide ochii oamenilor impotriva sarlatanilor din cadrul acestor arte.

Cu cine ati vrea sa il vedeti pe Xu Xiaodong in „octogon” in urmatoarea lupta?

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.