VIDEO. Tenshin Nasukawa, fostul adversar al lui Floyd Mayweather, si-a doborat adversarul printr-un KO brutal!

VIDEO. Tenshin Nasukawa, fostul adversar al lui Floyd Mayweather, si-a doborat adversarul printr-un KO brutal!

VIDEO. Tenshin Nasukawa, fostul adversar al lui Floyd Mayweather, si-a doborat adversarul printr-un KO brutal!

Tenshin Nasukawa, fostul adversar al lui Floyd Mayweather, in cadrul unui meci demonstrativ de box ce a avut loc pe 31 decembrie 2018, a reusit sa revina cu succes in ring, dupa ce a fost facut KO in prima runda de catre boxerul american.

Meciul acesta demonstrativ nu a contat in palmaresul niciunuia dintre cei doi sportivi, fapt ce a facut ca palmaresul oficial al tanarului luptator japonez, Tenshin Nasukawa sa ramana intact.

Tenshin Nasukawa este luptator de kickbox la baza, dar si-a inceput si o cariera de MMA intr-un mod extrem de promitator si cocheteaza din ce in ce mai mult si cu ideea de a intra in lumea boxului. Toate acestea in ciuda experientei nefericite din ring impotriva lui Floyd Mayweather, intr-o partida despre care multi spun ca a fost un meci aranjat, nu doar o disputa demonstrativa.

In cadrul turneului RISE World Series, luptatorul japonez in varsta de doar 20 de ani a reusit sa-si trimita adversarul la culcare printr-un knockout extrem de brutal si totodata foarte spectaculos. Adversarul sau, luptatorul argentinian Federico Roma, a fost trimis la podea printr-o lovitura surprinzatoare de picior aplicata direct la cap, acesta neavand nicio sansa de a rezista.

Arbitrul a oprit meciul la minutul 1:30 din runda a III-a, fapt ce i-a adus lui Tenshin Nasukawa o noua victorie in kickbox.

Luptatorul nipon are o inaltime de 1,65 m si o greutate de 57 kg.

Mai jos puteti consulta palmaresul lui Tenshin Nasukawa, unul dintre cei mai promitatori tineri luptatori din lume, nu doar din Tara Soarelui-Rasare.

Palmares Kickbox:

Total meciuri: 29
Victorii: 29
Knockouturi: 23

Palmares MMA:

Total meciuri: 4
Victorii: 4
Knockouturi: 2
Submisii: 1
Decizie: 1
Infrangeri: 0

Palmares la amatori:

Total meciuri: 111
Victorii: 105
Knockouturi: 62
Infrangeri: 5
Egaluri: 1

Cu cine ati vrea sa-l vedeti pe Tenshin Nasukawa in octogon? Credeti ca are sanse in UFC?

One thought on “VIDEO. Tenshin Nasukawa, fostul adversar al lui Floyd Mayweather, si-a doborat adversarul printr-un KO brutal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.