VIDEO. Un boxer reuseste sa-si faca adversarul KO in ultimele 10 secunde ale unei partide pe care o pierdea!

VIDEO. Un boxer reuseste sa-si faca adversarul KO in ultimele 10 secunde ale unei partide pe care o pierdea!

VIDEO. Un boxer reuseste sa-si faca adversarul KO in ultimele 10 secunde ale unei partide pe care o pierdea!

Sam Maxwell, un boxer britanic neinvins cu un palmares de 11 victorii si 0 infrangeri, a reusit sa produca o surpriza extrem de neasteptata in lupta sa impotriva lui Sabri Sediri. Acesta din urma era si el neinvins pana in momentul luptei cu Sam Maxwell.

Cei doi boxeri au intrat in ring sambata seara pentru centura europeana WBO la categoria super-usoara. Sabri Sediri a preluat rapid fraiele meciului si a dominat constant si fara drept de apel intreaga partida.

Problema care poate aparea (mai ales la tinerii luptatori) cand un boxer il domina pe celalalt este ca cel care conduce ostilitatile si-o poate lua in cap si sa se considere de neinvins. Increderea in sine este foarte benefica unui luptator, dar ca orice lucru in viata, cand facem excese, acestea ne pot dauna grav. Grav, grav de tot. Cum a fost si cazul lui Sabri Sediri, pe care inganfarea l-a facut sa piarda o partida pe care o avea in maneca.

1 2

Vazandu-se cu sacii in caruta, Sediri a inceput sa lase mainile jos si sa se prosteasca in fata adversarului sau. In momentul in care se apropiau de finalul partidei, cu exact 10 secunde inainte de gong, Sam Maxwell a reusit o lovitura perfecta care l-a trimis la podea pe adversarul sau fara ca acesta sa mai fie capabil sa continue lupta. Era si de asteptat la cat de sus tinea barbia, cu capul inainte.

Motivul pentru care scriem despre acest gen de lucruri este pentru a le aduce aminte tuturor sportivilor, mai ales celor tineri, ca o lupta, un meci, o cursa, nu sunt terminate decat atunci cand timpul regulamentar a fost epuizat.

Pastrati-va concentrarea pana la final, indiferent de sport, daca doriti sa aveti rezultate. Numai asa veti dobandi respect si veti realiza performante in sporturile pe care le practicati.

(Sursa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.