VIDEO. Vezi momentul in care Fedor Emelianenko a fost facut KO!

VIDEO. Vezi momentul in care Fedor Emelianenko a fost facut KO!

VIDEO. Vezi momentul in care Fedor Emelianenko a fost facut KO!

Bellator World Heavyweight Grand Prix 2018 a ajuns la final si ca orice turneu de MMA care se respecta, finala a pus in joc centura de campion la categoria grea. Finala, care a avut loc pe 26 ianuarie 2019, in Los Angeles, i-a adus fata in fata pe campionul Bellator la categoria Light-Heavyweight, Ryan Bader, si pe luptatorul care nu mai are nevoie de nicio prezentare – Fedor „The Last Emperor” Emelianenko.

Fanii de MMA au putut asista la un adevarat festin de KO-uri si submisii pe durata intregii gale Bellator 214, dar punctul culminant a fost, fara discutii, momentul in care Ryan Bader, fostul luptator din UFC, l-a facut knockout pe Fedor Emelianenko.

Intreaga lupta a durat doar 35 de secunde, Ultimul Imparat cazand la podea fara drept de apel, dupa ce Ryan Bader i-a aplicat o lovitura care „i-a stins luminile” rusului.

2

Fedor Emelianenko a ajuns astfel la un palmares in MMA de 28 de victorii, 6 infrangeri si 1 NC (no contest / meci anulat). Cu cea mai importanta victorie din cariera sa, Ryan Bader a ajuns la 27 de victorii si 5 infrangeri, dar mai mult de atat, luptatorul american a devenit primul dublu-campion „Champ Champ” din istoria organizatiei Bellator MMA.

1

Nu doar KO-ul reusit de Ryan Bader a facut deliciul spectactorilor, ci intreaga gala Bellator 214 din Los Angeles a depasit asteptarile audientei.

Aaron Pico, tanarul promitor din lumea MMA-ului, a fost facut KO si el, spre surprinderea tuturor, iar submisiile au curs aproape toata seara in cadrul primei gale Bellator din 2019.

Mai jos veti putea urmari atat KO-ul care l-a adormit pe Aaron Pico, dar si rezumatul intregii gale care a tinut fanii de MMA cu ochii atintiti de ecrane.

Ce parere aveti despre infrangerea lui Fedor Emelianenko? A fost aceasta ultima oara cand va pasi legendarul luptator in octogon? Dar despre titlul de campion la categoria grea castigat de Ryan Bader? Unde il claseaza aceasta centura si titulatura de Champ Champ in topul celor mai buni luptatori din lume?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.