VIDEO. Vezi ultima confruntare fata in fata, inainte de lupta, dintre campionul Robert Whittaker si Israel Adesanya!

VIDEO. Vezi ultima confruntare fata in fata, inainte de lupta, dintre campionul Robert Whittaker si Israel Adesanya!

VIDEO. Vezi ultima confruntare fata in fata, inainte de lupta, dintre campionul Robert Whittaker si Israel Adesanya!

UFC 243 se apropie cu pasi foarte rapizi, iar lupta pentru titlul suprem la categoria Middleweight dintre Robert Whittaker si Israel Adesanya creeaza din ce in ce mai mult entuziasm. Atat campionul actual, Robert Whittaker, cat si campionul interimar Israel Adesanya, sunt pusi pe fapte mari si vor sa faca o figura frumoasa in fata publicului local, ambii luptatori fiind din aceeasi parte a globului.

Castigatorul acestei lupte va unifica centurile de campion si va putea spune, fara drept de apel, ca este cel mai bun luptator din lume la categoria Middleweight, dar totodata si unul dintre cei mai buni luptatori din UFC.

Israel Adesanya deja face valuri in lumea MMA-ului, cerand deja sa lupte impotriva lui Jon Jones, considerat unul dintre cei mai buni luptatori din istoria sportului. Nu numai ca isi doreste o lupta cu Jon Jones, dar Adesanya a cerut sa se lupte pe viitor si cu Stipe Miocic, campionul de la Heavyweight (adica cu 2 categorii mai sus)!

Cu o asemenea atitudine si cu un asemenea talent, Israel Adesanya are sanse sa devina cel mai mare star din lumea MMA-ului. Singura conditie este sa treaca de campionul Robert Whittaker, o sarcina care nu este deloc usoara.

Co-main eventul serii va pune in scena un luptator extrem de iubit de fani, Al Iaquinta, care vine in teritoriu inamic sa se lupte cu Dan Hooker, prietenul lui Adesanya si favoritul local. Cine va castiga dintre cei doi va avea tot dreptul sa ceara o lupta pentru centura categoriei Lightweight, detinuta de Khabib Nurmagomedov.

Chiar daca nu va primi o lupta pentru titlu, castigatorul acestei partide va fi la maxim o singura lupta distanta de centura, ceea ce inseamna ca toti ochii vor fi atintiti pe acesti doi competitori.

Urmariti mai jos staredown-urile de dinainte de UFC 243. Aceste momente sunt ultimele in care luptatorii se vor vedea fata in fata cu adversarii lor, pana la intrarea in octogon.

Voi pe cine mizati ca va castiga in co-main si in main eventul de la UFC 243?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.