fbpx
//absoluto.ro/wp-content/uploads/2018/02/Gracie.jpg

Gracie Jiu JItsu

Acesta este programul nostru pentru incepatorii interesati de autoaparare, bazat pe curricula familiei Gracie, creatorii Brazilian Jiu Jitsu (BJJ sau Gracie Jiu-Jitsu).

Cea mai eficienta arta martiala din lume are 36 de tehnici esentiale pe care ti le vei insusi in acest program. Le vei invata prin cooperare, intr-un mediu placut si sigur. Poti intra in program oricand doresti, fara a avea experienta prealabila si fara sa conteze varsta, sexul, forma fizica etc. Pentru ca vrem sa ne asiguram ca este un mediu cat se poate de sigur, in acest program nu exista sparring (lupta simulata). Dupa ce vei termina programul vei putea sustine examenul ce iti permite trecerea in grupa de BJJ Avansati.

Studiile asupra luptelor reale, realizate de familia Gracie, au aratat ca cele 36 de tehnici au fost mai des intalnite si folosite cu mai mult succes decat oricare altele. Desi initial programul a fost conceput special pentru Armata Americana (US Army), acum este dedicat publicului larg pentru stapanirea cat mai aproape de perfectiune a celor 36 de tehnici esentiale.

Pasul 1: Invata Tehnicile

Cele 36 de tehnici sunt impartite pe parcursul a 23 de antrenamente de cate 1 ora si le poti invata in ritmul tau propriu. Antrenamentele sunt concepute astfel incat poti incepe programul in orice punct al sau. Astfel, poti termina cele 23 de antrenamente in orice ordine, fara sa te simti coplesit sau confuz. Dupa ce te inscrii, vei primi la receptie cu card de prezente in care antrenorul iti va marca progresul pas cu pas.

Pasul 2: Treci Examenul

Dupa ce ai parcurs fiecare lectie din program de 3 ori, esti eligibil pentru examen. Te vom testa timp de 25 minute pentru a vedea daca executi corect cele 36 de tehnici. Daca indeplinesti standardele Absoluto, inseamna ca poti face trecerea catre programul nostru de BJJ Avansati