Ciprian Carausu

Antrenor BJJ si MMA

 

Cum te numești și câți ani ai?

Ma numesc Ciprian Carausu si am 44 de ani

Când ai început sa practici Jiu Jitsu? Care este centura ta?

Practic artele martiale de 32 de ani. Sunt centura neagra in Karate din 1996. Din 2006 practic Jiu Jitsu Brazilian iar in prezent am centura neagra cu 2 Dani.

De cât timp ești antrenor?

Sunt antrenor de arte martiale de cand ma stiu.

Ce te-a inspirat sa devii antrenor?

Sunt filmele cu artele martiale pe care le-am vazut in copilarie, cu Bruce Lee, Van Damme. Cand eram copil, visam sa devin luptator iar acum iata-ma aici.

Care este specializarea ta ca antrenor în cadrul Absoluto?

In cadrul Absoluto sunt Profesor de MMA si de Jiu Jitsu Brazilian. Antrenez grupe de incepatori, avansati si profesionisti pentru ambele discipline.

Ce beneficii ți-a adus Jiu Jitsu pana acum?

Beneficiile sunt multiple. Pe langa faptul ca sunt un tip sanatos, un om puternic, un om care stie sa lupte in viata la fel de bine cum stie sa lupte pe saltea, si pe plan profesional sunt un antrenor recunoscut si multumit.

Care sunt realizările ca sportiv și ca antrenor de care ești cel mai mândru?

Am multe realizari ca sportiv si antrenor. Realizarea de care sunt cel mai mandru este cea ca sunt antrenorul grupei profesioniste de MMA de la Absoluto, unde se antreneaza sportivi ca Ion Pascu, Aurel Rasteanu, Robert Constantin si multi altii care inca se antreneaza sau s-au antrenat in trecut la noi. Parerea mea si nu numai este ca Absoluto are cea mai buna echipa de MMA din tara. De la grupa de Bjj avem multipli campioni nationali, cu chimono si fara. La ADCC, de exemplu, il avem pe Rotaru Adrian care are 5 titluri consecutive de campion national. Ca sportiv, am multiple medalii in Karate si BJJ. Sunt foarte mandru ca am  luptat si in cusca pentru Absoluto

Ce ai spune unui viitor elev care încă nu este convins sa pășească pentru prima data într-o sala de antrenament?

Daca aveti temerea ca nu o sa va simtiti bine la noi in sala, va spun ca acest mit este complet eronat. Avem o sala curata, frumoasa, luminoasa, poate cea mai buna sala de arte martiale din tara, si cei mai buni antrenori. Va asteptam alaturi de noi si sigur o sa va simtit ca acasa!

BJJ NO GI

100%

BJJ GI

100%

BJJ Autoaparare

100%

MMA

100%

KICK BOX

100%

Disponibilitate antrenamente private Kick Box, MMA sau BJJ pentru adulti.