Elena Chirap

Antrenor BJJ Sportiv

Cum te numești și câți ani ai?

Sunt Elena Chirap si am 35 de ani.

Când ai început sa practici Jiu Jitsu? Care este centura ta?

Practic Jiu Jitsu Brazilian de peste 9 ani si sunt centura neagra.

De cât timp ești antrenor?

Sunt antrenor in cadrul Absoluto de peste 3 ani si jumatate.

Ce te-a inspirat sa devii antrenor?

A fost un pas natural pentru mine. Eram tot timpul in sala si imi placea sa ajut colegii mai incepatori decat mine, asa ca am zis sa incerc si antrenoratul, sub indrumarea lui Professor Ciprian Caraus si am facut foarte bine pentru ca ma ajuta sa ma dezvolt si imi place foarte mult sa antrenez

Care este specializarea ta ca antrenor în cadrul Absoluto?

Antrenez grupa de Jiu Jitsu intermediari de la Absoluto Unirii alaturi de Ciprian Carausu, unde avem si antrenamente Gi, si No Gi. Sunt deschisa si pentru antrenamente private.

Ce beneficii ți-a adus Jiu Jitsu pana acum?

Sunt foarte multe beneficii de care am avut parte de-a lungul timpului. Initial am venit pentru partea de auto-aparare dar am ramas pentru partea de comunitate, pentru conditia fizica, pentru disciplina si pentru a scapa de stresul de dupa job.

Care sunt realizările ca sportiv și ca antrenor de care ești cel mai mândru?

Sunt foarte mandra ca sunt prima romanca centura neagra in Jiu Jitsu Brazilian, de faptul ca sunt antrenor, ca avem o grupa foarte unita, de faptul ca sunt in sala de multi ani si de faptul ca imi doresc sa fac acest sport cat oi trai.

Ce ai spune unui viitor elev care încă nu este convins sa pășească pentru prima data într-o sala de antrenament?

I-as spune sa indrazneasca sa intre in sala, sa faca primii pasi in acest sport minunat. Jiu Jitsu chiar este pentru toata lumea! E ideal pentru autoaparare si daca intri in sala nu ai cum sa regreti ca te-ai apucat de acest sport. Poate doar vei regreta faptul ca nu te-ai apucat mai devreme.

BJJ NO GI

100%

BJJ GI

100%

BJJ Autoaparare

80%

Disponibilitate antrenamente private BJJ pentru adulti.