3,280 Views

stire

Eleva de doar 14 ani batuta si umilita de colegele de liceu isi revine dupa socul evenimentelor. Printre deciziile pe care le-a luat a fost sa inceapa antrenamentele de arte martiale in „Programul Anti Bully” din cadrul cluburilor Absoluto.

Ea a participat deja la primul antrenament la clubul sportiv Absoluto Ploiesti, sub indrumarea antrenorilor Radu Paul si Florentin Ghiocel si este foarte incantata de nou activitate.

logo final

Absoluto a lansat „Programul Anti Bully”, prin care doreste sa ajute copiii si adolescentii afectati de fenomenul „bullying”, prin antrenamente de arte martiale (Brazilian Jiu Jitsu, MMA sau Kickboxing). „Bullying” este un comportament ostil/de excludere si umilire a unei persoane si nu presupune existenta unui conflict bazat pe o problema reala. In multe cazuri, se ajunge la violenta fizica, asa cum a fost cazul elevei din Ploiesti.

Daca stii cazuri de copii sau adolescenti afectati de fenomenul „bullying” si vrei sa ii ajuti cu antrenamente gratuite de arte martiale din „Programul Anti Bully”, ne poti scrie la contact@absoluto.ro

Absoluto este cel mai medaliat club de arte martiale din Romania in ultimii 3 ani, avand in palmares 10 Titluri Mondiale, 17 titluri Europene si peste 2000 de medalii in competitii interne si internationale. La cluburile Absoluto, din orasele Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Burlacu (Rep. Moldova), Constanta, Kuwait City (Kuwait), Iasi, Ploiesti, Sofia (Bulgaria) si Tecuci.