MMA- Mixed Martial Arts

Invaţă MMA de la Luptători Profesionişti Care Trăiesc din Asta!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit alegând urmatoarele: 

Ce este MMA- ul?

MMA-ul sau „Mixed Martial Arts” reprezintă o combinaţie de stiluri care acoperă cele trei faze ale luptei: în picioare, în clinch şi la sol.
 
MMA-ul combină procedee din sporturi de contact/arte marţiale precum Box, Kickboxing, Muay Thai, Judo, Lupte Libere sau Bjj (Brazilian Jiu-Jitsu). Este un sistem de pregătire complet care dezvoltă viteza de reacţie, forţa izometrică, agilitatea, flexibilitatea şi echilibrul.

 

Beneficiile Practicării MMA-ului:

Fizice

Vei deveni mai puternic fizic.

Vei avea un corp mai frumos din punct de vedere estetic.

Vei învăţa cu adevarat să te aperi într-o potenţială confruntare fizică pe stradă.

Psihice

Vei dezvolta mai multă încredere în tine.

Vei invaţa să gestionezi mai bine stresul.

Vei deveni mai puternic si mai rezistent din punct de vedere psihic.

Invaţă MMA de la Luptători Profesionişti Care Trăiesc din Asta!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit 

 Intrebari Frecvente

1. Imi este frică să nu mă accidentez. Ce faceţi pentru siguranţa mea fizică?
Am creat la Absoluto un mediu sigur de pregătire cu grupe separate de începători care sunt puşi în perechi în funcţie de greutate si experienţă.
 
2. Pare prea complicat de învăţat. Aşa este?
La Absoluto se pune focus pe începatori, începandu-se cu elementele de bază ale sportului. Fiecare este încurajat să progreseze în ritmul propriu.
 
3. Sunt prea învarsta sa încep sportul acesta daca am 30, 35, sau chiar 40 de ani?
Nici vorba! Acest sport te va ajuta la menţinerea unui stil de viaţa sănătos şi la dezvoltarea ta fizică si psihica. Avem mulţi elevi care încep BJJ dupa ce au trecut de 30, sau 35 de ani. Unii, chiar dupa ce au trecut de 40 de ani!
 
4. N-am facut niciodată sport în viaţa mea, sau nu sunt o fire sportivă în general. Îmi recomandaţi Jiu-Jitsu chiar şi aşa?
Da! Cum spuneam, Jiu-Jitsu te va ajuta la menţinerea sau dezvoltarea unui stil de viaţă sănătos. daca n-ai fost o fire sportiva niciodata până acum, cu atât mai puternic şi mai pozitiv va fii impactul acestui sport asupra vieţii tale!
 
5. Ce măsuri de prevenţie aveţi in vederea protejării împotriva COVID-19?
Numarul de persoane noi pe care îl acceptam este limitat, deoarece suntem foarte, foarte stricţi în respectarea regulilor în vederea protejarii împotriva COVID-19. Grupurile sunt limitate ca numar (se lucreaza doar în formaţii de 2-4 parteneri), verificăm temperatura fiecarei persoane care intra în sală, antrenorii şi studenţii sunt obligaţi să folosească gelul dezinfectant şi să poarte măşti.

Invaţă MMA de la Luptători Profesionişti Care Trăiesc din Asta!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit 

Despre Clubul Absoluto

Tudor Mihăiţă, invitat special al emisiunii „La Măruţă”.

Cum a adus Jiu Jitsu Brazilian în România acum 20 de ani.

Tudor Mihaita Primul antrenor român în UFC!

Clubul Absoluto a fost fondat în 2003 de catre Tudor Mihăiţă, care a adus Jiu-Jitsu brazilian la noi in ţară. El este, totodată şi prima centură neagra de Jiu-Jitsu Brazilian în România.

Suntem cel mai titrat club de arte marţiale din ţară, având nu mai puţin de 17 afiliaţi în România, Republica Moldova, Kuwait şi Olanda (Amsterdam).
 
Avem nu mai puţin de 10 centuri negre şi numeroase centuri maro ca antrenori în cele trei săli din Bucureşti(dintre care Campioni Europeni si Mondiali).
 
In salile noastre se antreneaza actuali sau foşti luptători proesionişti, precum Ion Pascu (luptător profesionist in Bellator MMA), Ionuţ „Pitbull” Atodiresei (fost luptător profesionist de Kickboxing), Camil Moldoveanu (Campion European şi Mondial în Jiu-Jitsu Brazilian) , sau Ciprian Carauşu (peste 10 titluri naţionale şi internaţionale în Karate şi actual luptator profesionist de MMA).

 

Antrenorii Absoluto vă aşteaptă să deveniţi parte a familiei!

Demonstraţie Tehnica
Combinaţii de lovituri si "takedown"

Demonstraţie Tehnică
"Back Escape"

Invaţă MMA de la Luptători Profesionişti Care Trăiesc din Asta!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit