//absoluto.ro/wp-content/uploads/2018/01/DSC00193.jpg

Antrenamente private

Vrei antrenamente dedicate? Vrei ca unul dintre instructorii nostri sa se ocupe personal de evolutia ta? In cadrul Absoluto Fighting Center iti oferim Antrenamentul Privat. Numarul maxim de participanti este de 4.

Beneficiile Antrenamentelor Private

– Atentie Permanenta: Tehnicile predate in cadrul antrenamentelor de grup sau private nu difera. Insa in cazul unui Antrenament Privat atentia instructorului este focusata doar asupra ta. Feedback-ul pe care il vei primi de la el legat de executarea procedeelor, exercitiilor sau de evolutia in sparring, va fi instantaneu. In cadrul unui antrenament de grup e posibil sa comiti o greseala fara sa realizezi si sa continui sa o faci. Acest lucru poate duce la automatisme gresite.

– Predare Lineara: In cazul unui antrenament de grup poti lipsi la una dintre sedinte, fara sa acumulezi procedeele predate in ziua aceea. In Antrenamentele Private instructorul te va conduce prin programa intr-un mod optim, fara a exista posibilitatea sa nu iti insusesti anumite procedee.

//absoluto.ro/wp-content/uploads/2018/01/DSC00220.jpg

– Program Flexibil: In principiu, Antrenamentele Private pot fi programate la orice ora din timpul zilei. Nu conteaza cat de ciudat e programul tau! Vom gasi timp sa ne ocupam de evolutia ta!

– Timp Minim, Rezultate Maxime: Atunci cand timpul tau liber e limitat si iti doresti un progres rapid, Antrenamentele Private sunt cea mai buna solutie. De exemplu, poti fi in Bucuresti doar pentru o scurta perioada de timp si atunci vei dori sa profiti la maximum de antrenamentele din cadrul Absoluto Fighting Center.

//absoluto.ro/wp-content/uploads/2018/01/DSC00207.jpg

– Modificari Rapide: Daca participi la antrenamentele de grup in mod regulat, dar vrei sa evoluezi mai repede, cea mai buna solutie este Antrenamentul Privat. In special in cazul in care te pregatesti pentru o competitie si doresti ca instructorul sa vada asupra caror aspecte trebuie sa lucrezi mai mult, ce strategii sa adopti in meciuri etc.

– Dizabilitate: In cadrul Absoluto Fighting Center suntem preocupati sa oferim cel mai bun mediu de antrenament persoanelor cu dizabilitati fizice sau psihice. Atentia permanenta oferita in cadrul unui Antrenament Privat, poate fi cea mai buna solutie pentru ca instructorul va modifica procedeele astfel incat sa poata fi executate si de persoanele cu nevoi speciale.

Ne poti contacta pentru o programare sau mai multe informatii la 0775.637.041 sau contact@absoluto.ro