Kickboxing

Invaţă Kickboxing De La – Ionuţ Atodiresei – Cel Mai Titrat Luptător Român!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit alegând urmatoarele: 

* Pentru a găsi ce ți se potrivește, apasă pe “Next >” (aflat în partea de jos a formularului). 

Ce este Kickboxing-ul?

Kickboxing-ul este un sport de contact ce foloseşte loviturile de pumn, genunchi şi picior, pentru a neutraliza adversarul.
 
A devenit celebru dupa competiţiile K-1, iar în România, faima sportului a fost adusă de galele Local Kombat şi de nume precum Ionuţ Atodiresei, Ciprian Sora, Daniel Ghiţa, Cătălin Moroşanu, Ionuţ Iftimoaie şi alţii.
 
Kickboxing-ul reprezintă o mare parte a programei de antrenament şi a orcărui luptator de MMA (lupte în cuşcă) de succes la nivel mondial. Luptători precum Conor McGregor, George Saint Pierre, Khabib – toţi se antrenează în arta acestui sport zi de zi.
 

Beneficiile Practicării Kickboxing-ului:

Fizice

Vei deveni mai puternic fizic.

Vei avea un corp mai frumos din punct de vedere estetic.

Vei învăţa cu adevarat să te aperi într-o potenţială confruntare fizică pe stradă.

Psihice

Vei dezvolta mai multă încredere în tine.

Vei invaţa să gestionezi mai bine stresul.

Vei deveni mai puternic si mai rezistent din punct de vedere psihic.

Vreau să încerc Kickboxing alături de cei mai buni din Romănia!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit 

 Intrebari Frecvente

1. Imi este frică să nu mă accidentez. Ce faceţi pentru siguranţa mea fizică?
Am creat la Absoluto un mediu sigur de pregătire cu grupe separate de începători care sunt puşi în perechi în funcţie de greutate si experienţă.
 
2. Pare prea complicat de învăţat. Aşa este?
La Absoluto se pune focus pe începatori, începandu-se cu elementele de bază ale sportului. Fiecare este încurajat să progreseze în ritmul propriu.
 
3. Sunt prea învarsta sa încep sportul acesta daca am 30, 40, sau chiar 50 de ani?
Nici vorba! Acest sport te va ajuta la menţinerea unui stil de viaţa sănătos şi la dezvoltarea ta fizică si psihica. Avem mulţi elevi care încep BJJ dupa ce au trecut de 30, sau 40 de ani. Unii, chiar dupa ce au trecut de 50 de ani!
 
4. N-am facut niciodată sport în viaţa mea, sau nu sunt o fire sportivă în general. Îmi recomandaţi Jiu-Jitsu chiar şi aşa?
Da! Cum spuneam, Jiu-Jitsu te va ajuta la menţinerea sau dezvoltarea unui stil de viaţă sănătos. daca n-ai fost o fire sportiva niciodata până acum, cu atât mai puternic şi mai pozitiv va fii impactul acestui sport asupra vieţii tale!
 
5. Ce măsuri de prevenţie aveţi in vederea protejării împotriva COVID-19?
Numarul de persoane noi pe care îl acceptam este limitat, deoarece suntem foarte, foarte stricţi în respectarea regulilor în vederea protejarii împotriva COVID-19. Grupurile sunt limitate ca numar (se lucreaza doar în formaţii de 2-4 parteneri), verificăm temperatura fiecarei persoane care intra în sală, antrenorii şi studenţii sunt obligaţi să folosească gelul dezinfectant şi să poarte măşti.

Cele trei săli Absoluto din Bucureşti

Vreau să încerc Kickboxing alături de cei mai buni din Romănia!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit 

Despre Clubul Absoluto

Tudor Mihăiţă, invitat special al emisiunii „La Măruţă”.

Cum a adus Jiu Jitsu Brazilian în România acum 20 de ani.

Tudor Mihaita Primul antrenor român în UFC!

Clubul Absoluto a fost fondat în 2003 de catre Tudor Mihăiţă, care a adus Jiu-Jitsu brazilian la noi in ţară. El este, totodată şi prima centură neagra de Jiu-Jitsu Brazilian în România.

Suntem cel mai titrat club de arte marţiale din ţară, având nu mai puţin de 17 afiliaţi în România, Republica Moldova, Kuwait şi Olanda (Amsterdam).
 
Avem nu mai puţin de 10 centuri negre şi numeroase centuri maro ca antrenori în cele trei săli din Bucureşti(dintre care Campioni Europeni si Mondiali).
 
In salile noastre se antreneaza actuali sau foşti luptători proesionişti, precum Ion Pascu (luptător profesionist in Bellator MMA), Ionuţ „Pitbull” Atodiresei (fost luptător profesionist de Kickboxing), Camil Moldoveanu (Campion European şi Mondial în Jiu-Jitsu Brazilian) , sau Ciprian Carauşu (peste 10 titluri naţionale şi internaţionale în Karate şi actual luptator profesionist de MMA).

 

Ionuţ "Pitbull" Atodiresei
Ion Pascu si Ionuţ "Pitbull" Atodiresei vă aşteaptă să deveniţi parte a familiei Absoluto!

Demonstraţie Tehnică
"Spinning Back Kick"

Demonstraţie Tehnică
Contră la "Low Kick"

Vreau să încerc Kickboxing alături de cei mai buni din Romănia!

Fă-ţi rezervarea pentru antrenamentul gratuit