fbpx
//platformaautobucuresti.ro/vlad/wp-content/uploads/2020/09/cursuri-bjj-copii.png

Academia de Campioni Absoluto

Avem cea mai buna arta martiala de autoaparare pentru copilul tau: Brazilian Jiu Jitsu (BJJ)! Programa de predare este bazata pe cel mai popular sistem din SUA:
– Gracie Bullyproof, bazat pe tehnici non-violente.

In afara faptului ca va invata sa foloseasca cele mai eficiente procedee de autoaparare, cel mic isi va dezvolta aptitudinile fizice, precum echilibrul, mobilitatea si forta! Mai mult de atat, se va disciplina, va descoperi bucuriile apartenentei la un grup si isi va face prieteni noi.

Antrenor: Marius Stan – Centura MARO in BJJ

//absoluto.ro/wp-content/uploads/2020/10/bjj-kids.jpg

Vezi despre ce e vorba in Gracie Bullyproof, intr-un clip scurt realizat de inventatorii sistemului, familia Gracie, cea care a creat si Brazilian Jiu Jitsu la inceputul secolului trecut:

Grupa de copii ofera si programa de Brazilian Jiu Jitsu sportiv. O forma competitionala de mare succes, in care nu exista lovituri. Copilul tau poate descoperi de la o varsta frageda competitiile sportive, cu toate beneficiile pe care acestea le aduc, fara riscul accidentarilor.

Absoluto deruleaza incepand cu 2013 programul de Brazilian Jiu Jitsu si autoaparare pentru copii „Future Champs”. In sala complet echipata a clubului, copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani se pot antrena in arta care ne-a adus numerosi campioni intr-o grupa cu numar limitat de elevi. Sub indrumarea lui Marius Stan antrenorul grupei de Brazilian Jiu Jitsu, multiplu medaliat, crescut de clubul Absoluto BJJ, cei mici invata in siguranta tehnici non-violente si de autoaparare, avand oportunitatea de a descoperi de la o varsta frageda placerea de a concura si bucuriile apartenentei la un grup.

Daca iti aduci copilul la Absoluto Fighting Center avem o oferta si pentru tine: poti folosi sala de fitness la jumatate de pret! Cel mic se antreneaza in sala de arte martiale, in acelasi timp tu poti merge cu un etaj mai sus, la cea de fitness!

Absoluto este clubul de Arte Martiale nr. 1 din Romania in 5 ani.. Condus de Tudor Mihaita, prima centura neagra in Brazilian Jiu Jitsu din tara noastra si declarat „Omul Zilei” de ziarul Jurnalul National, clubul numara peste 1600 de medalii in competitii interne si internationale, incluzand 10 titluri Mondiale si 20 de titluri Europene.

Ne poti contacta pentru o programare sau mai multe informatii la 0775.637.041 sau contact@absoluto.ro