fbpx
//absoluto.ro/wp-content/uploads/2018/02/cursuri-kick-600x390-1.jpg

Kickboxing

La Absoluto ai sala de kickboxing (K-1) din Bucuresti unde se pregateste si antreneaza cel mai titrat sportiv roman: Ionut Atodiresei! Avem grupe de antrenament speciale de initiere pentru amatori, dar si grupe pentru cei interesati de performanta.

Indiferent ce-ti doresti, visul tau se poate realiza la Absoluto Fighting Center. Ai ocazia sa intri in grupa de antrenament Kickboxing Amatori sau Pro! Daca scopul tau este sa arzi grasimile, ai in antrenamente o modalitate perfecta de a scapa de kilograme.

Kickboxing-ul este un sport de contact ce foloseste loviturile de pumn, genunchi si picior, pentru a neutraliza adversarul. A devenit celebru dupa competitiile K-1, iar in Romania, faima sportului a fost adusa de galele Local Kombat si de nume precum Ionut Atodiresei, Ciprian Sora, Daniel Ghita, Catalin Morosanu, Ionut Iftimoaie si altii.

La Absoluto Fighting Center Cotroceni, Ionut Atodiresei, cel mai titrat sportiv roman din domeniu, iti va indruma primii pasi in ring. Este singurul roman detinator de centura WAKO-Pro si are un palmares care cuprinde nu mai putin de 92 de victorii! In ultimul timp si-a indreptat cariera si catre MMA-ul profesionist, luptand in promotia romaneasca RXF, acolo unde a executat cel mai rapid KO din istoria MMA-ului din tara noastra: 3 secunde!

Ne poti contacta pentru o programare sau mai multe informatii la 0775 637 041 sau [email protected]

ANTRENORI: Ionut Atodiresei, Daniel Gheorghita, Claudiu Alexe

//absoluto.ro/wp-content/uploads/2020/10/atod.jpg