//absoluto.ro/wp-content/uploads/2020/02/cursuri-mma-600x390-1.jpg

MMA

Cea mai prestigioasa sala de MMA din Bucuresti si Romania are antrenamente speciale pentru initiere/incepatori. Absoluto are un palmares de peste 100 de victorii in competitiile profesioniste cu numeroase titluri interne si internationale cucerite de sportivi, fiind singurul club romanesc prezent in UFC (Ultimate Fighting Championship) si Bellator, cele mai prestigioasa competitie profesionista din lume in domeniu.

Mixed Martial Arts este un stil care combina cele trei faze ale luptei: in picioare, in clinch si la sol. Mai mult decat atat, la salile din Bucuresti, situate in Spaliul Unirii 162 si Soseaua Panduri 71, poti opta pentru programa in care ai atat antrenamente de MMA, cat si Kickboxing si BJJ.

Artele Martiale Mixte combina procedee din sporturi de contact/arte martiale precum Box, Kickboxing, Muay Thai, Judo, Lupte Libere sau BJJ (Brazilian Jiu Jitsu). Este un sistem de pregatire complet care dezvolta viteza de reactie, forta izometrica, agilitatea, flexibilitatea, echilibrul etc.

- Dinu Bucalet, sportiv Absoluto, intr-o gala profesionista RXF

Ne poti contacta pentru o programare sau mai multe informatii la 0775 637 041 sau contact@absoluto.ro

ANTRENORI MMA: Ciprian Chiru, Ciprian Carausu, Radu Paul