Alin Milos

Antrenor BJJ

 

Cum te numești și câți ani ai?

Numele meu este Alin Miloș am 48 de ani și practic Bjj din anul 2015.

Când ai început sa practici Jiu Jitsu? Care este centura ta?

În prezent dețin centura maro.

De cât timp ești antrenor?

În urmă cu două luni am optat pentru varianta de a deveni antrenor Absoluto. Este o idee care m-a inspirat de multă vreme, având în vedere că sunt instructor și în alte specialități și am o plăcere deosebită de a lucra cu oamenii și de a le transmite din cunoștințele mele.

Ce te-a inspirat sa devii antrenor?

Consider că acest aspect al împărtășirii cunoștințelor pe care le ai, este un pas important în evoluția ființei. Fiecare din noi alege ceva cu care rezonează, eu am ales în acest moment să fiu antrenor la cel mai titrat club de arte marțiale din România.

Care este specializarea ta ca antrenor în cadrul Absoluto? La care dintre salile Absoluto esti antrenor?

În cadrul clubului Absoluto sunt antrenor Bjj la grupa de avansați (gi și no gi) de la sala din mall Veranda.

Ce beneficii ți-a adus Jiu Jitsu pana acum?

Din punctul de vedere al beneficiilor pe care Bjj mi le-a oferit, pot spune că cel mai important este modul de viață echilibrat pe care l-am descoperit. În altă ordine de idei sunt pe deplin încântat că fac parte din această mare și inimoasă familie Absoluto.

Care sunt realizările ca sportiv și ca antrenor de care ești cel mai mândru?

Realizările au fost multiple pe toate planurile, conexate cu practicarea Bjj. În acest loc m-am redefinit, mi-am construit o variantă mult îmbunătățită a mea, am învățat foarte multe lucruri și cu admirație și respect față de toți antrenorii care mi-au călăuzit pașii pe acest drum și pentru cei care mi-au fost parteneri de antrenament nu pot decât să le fiu profund recunoscător.

Ce ai spune unui viitor elev care încă nu este convins sa pășească pentru prima data într-o sala de antrenament?

Aș da un sfat celor care încă nu s-au decis să practice acest minunat sport…în primul rând să-și asculte sufletul, iar dacă rezonează cu asta, să nu mai piardă timpul…să experimenteze. Este o ușă deschisă care nu se închide niciodată…Tu alegi momentul cînd vei păși în interior. Odată ce ai pășit, universul se relevă în toată splendoarea lui…EVOLUȚIE, ÎMPLINIRE, SATISFACȚIE, REDESCOPERIRE DE SINE. Ce te costă?

BJJ Autoaparare

100%

BJJ GI

100%

BJJ NO GI

100%

BJJ KIDS

80%

Disponibilitate antrenamente private BJJ pentru adulti si copii.