Marius Stan

Antrenor BJJ Copii

Biografie:

Sunt nascut in Bucuresti pe 14.05.1984. Am absolvit ASE - Finante, Asigurari, Banci si Bursa de Valori si am lucrat in asigurari din 2005 pana in 2017, anul in care am luat decizia de a ma dedica 100% sportului pe care il iubesc, jiu jitsu brazilian. Din 2013 sunt casatorit iar din 2015 sunt tata. Atat sotia, cat si fiul meu, iubesc jiu jitsu! Imi place sa studiez lucruri noi si interesante legate de fizica cuantica, astronomie, psihologie si despre comportamentul uman. Hobby-urile mele sunt cititul de SF sau Fantasy, calatoriile pe munte, picturile pe perete si jocurile pe Playstation.

Viata Profesionala:

Am descoperit Bjj-ul la sfarsitul anului 2009 si a fost dragoste la prima vedere. Iubesc sa predau jiu jitsu si iubesc sa il practic cel putin la fel de mult. Ca antrenor, rezultatele au aparut atat la grupele de copii, cat si la cele de adulti. Alaturi de cei mici am obtinut, incepand cu 2015, numeroase medalii si titluri de campioni nationali la competitiile de Bjj din Romania. Elevii grupelor de adulti au inceput sa participe relativ recent in competitii, din 2018. Dintre rezultatele obtinute, cel mai notabil a fost cel de Campion ADCC - categoria Open, incepatori. Si pentru ca e greu doar sa stai la colt fara sa participi, de-a lungul timpului am obtinut numeroase rezultate la competitiile interne ca sportiv. Cele mai notabile sunt Centura Master Avansati - Belt League 2016/2017 si 2017/2018 si medalia de Campion National Ju Jutsu Ne-waza in 2015 la -85 kg.

Bjj Incepatori

100%

Bjj Avansati

100%

Autoaparare

80%

Numele meu este Stan Marius si sunt Centura Neagra in Bjj sub Tudor Mihaita. Majoritatea timpului din sala de antrenament o petrec impartasind arta elevilor mei, fie la grupele de copii sau adulti, fie prin antrenamente private. Sunt antrenor de copii la Academia de Campioni Absoluto - Cotroceni si Unirii - din 2014 si de adulti la Absoluto din 2016 - Grupa de Dimineata de la Cotroceni si Grupa de Pranz de la Unirii.